Miért történik mindig ez?
Figyelt kérdés
Miért van mindig az velem h külföldi fiúk tetszenek? :( nem tehetek róla..nem is a kinézettől függ (bár eddig nem voltak olyan csúnyák) de ahogy megtudom h nem itt lakik v h más nyelven beszél akkor már tetszik.. és a sors mindig ilyenekkel hoz össze..táborban..mindenhol pl a múlt hónapban a városomba jöttek 5 különböző országból focizni és 4 napot itt töltöttek..hát persze h megint ez történt..és sajnos még fiatalabbak is nálam :( nem Tehetek róla mindig ez van..és nem azért mert esetleg abban reménykedek h esetleg pénzes v ilyesmi..még ha nem is olyan jóképű akkor is..fogalmam sincs h miért :'( és úgy érzem több mint h tetszik de nem teljesen szerelem.. nem értem.. bár volt/van egy ilyen szerelmem..a táborban ismerkedtem meg vele 3 éve (félig német félig portugál..meg van benne pici magyar is így kicsit tud magyarul) 2 évvel idősebb nálam.. és azóta nem találkoztunk de nem bírom elfelejteni..teljesen beleszerettem.. valahogy még mindig várok rà.. :'(2014. aug. 18. 16:44
1/5 anonim válasza:
Mert különlegesek, a magyarokat vmiért unalmasnak tartod..
2/5 anonim válasza:
Nekem is a külföldi sràcok tetszenek, főleg a németek. Nem tudom miért, de teljesen mások, több bennük a férfiasság.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom..nekem is a németek a kedvenceim..talán mert félig német vagyok.. nem tudom..de a spanyol fiúk is nagyon tetszenek :/
2014. aug. 18. 17:02
4/5 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 16/L
2014. aug. 18. 17:02
5/5 anonim válasza:
Nekem meg a külföldi lányok. ;)
Mikor voltam Hajdúszoboszlón nyaralni, csak úgy lestem az ukrán, német, osztrák csajokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!