Istenem miért történik ez velem? Ti mit csinálnátok a helyembe? (Több lent. )
Már vagy fél éve teccik nekem egy fiú:amikor jöttem haza a suliból,akkor láttam meg a buszmegállóban,s egyből megtetsztett,méghozzá ugyanazzal a busszal ment haza mint én.
Szerelmes vagyok belé,amikor meglátom akkor elkezd bizseregni a hasam és a vér a fejembe szökik.
Nagyon ritkán jár azzal a busszal,s ez nagyon rossz.
Magas,szép barna bőrű,fekte haja és eszméletlenül sötétbarna szeme van....imádom,de semmit nem tudok róla.
A Kék suli ott van tőlünk nem messze,s az odajáró diákok a mi házunktól nem messze lévő helyen szoktak bandázni,s egyszer amikor jött azzal a busszal mint én,odament hozzájuk,szóval köze van a Kéksulisokhoz,ezért megkértem az egyik edzőtársamat,hogy ha esetleg oda jár,akkor nyomozza ki a nevét,de eddig semmi.
A legjobb barátnőm azt mondta hogy kérdezzem meg a nevét,de én nagyon félős vagyok,és én a világért se merném megkérdezni,mert:
-nagyon félek hogy bunkó lesz velem
-hogy nem tetszek neki,ezért visszautasít és beégek előtte
-félek hogy mökögnék előtte
-nem merek a szemébe nézni,mert annyira helyes hogy egyszerűen nem bírok....
-ha én nem tetszek neki
A legrosszabb az egészben,hogy már csak egy hét van a suliból és nem fogom többet látni és nem fogok megtudni a nevét. Ha erre gondolok mindig sirhatnékom támad...
Azt is mondta az LB-m,hogy felejtsem el,de én egyszerűen nem tudom,minden egész álló nap rágondolok és nem tudom kiverni a fejemből..
Ti mit csinálnátok a helyembe? Én már megőrülök!
A válaszokat nagyon nagyon szépen köszönöm!!
Meg akarod kèrdezni a nevét,nem szerelmet vallani..
1) Nem utasíthat vissza mert azt se tudja hogy érdekled
2) Ha bunkó akkor annyit is ér..
Első:köszönöm a gyors válaszod,de ha egy fiutól megkérdezem a nevét,akkor vajon mért kérdezném meg?
Szóval szerintem sejtené,akkor meg pláne ha van csaja....
De am igazad van,ha bunkó akkor annyit is ér,bármennyire is helyes !! Köszönöm a válaszod!!
Az a baj veletek lányokkal hogy ha tetszik valaki akkor a vele való legkisebb interakciót is kezdeményezésnek veszitek.
Egy lány vidáman elbeszélget a fiúhaverjávak de ahhoz aki tetszik hozzá sem szólna mert "nem akar nyomulni".
Ehhez képest az előbb beszélt 10 percez egy másik fiúvak..
Kószi.
De azért nem lenne nyomulós,mert én nem tetszek neki,én meg ott nyomulgatok?
Ha tetszenék neki akkor már ő lépett volna nem? :'((((
De én nagyon szeretem
Latom ezt a nyomulós dolgot nem sikerült megérteni de mindegy..
Hogy lépett volna ha azt se tudja hogy ki vagy és a buszon találkoztok nagyon ritkán? Azt se tudja hogy létezel. Ez nem feltétlenül negatívum..
Amúgy meg nem szerelmes vagy. Szerelmes akkor lennél ha a belső tulajdonságait is ismernéd..ez egyenlőre csak külső vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!