Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen fura? Azt érzem...

Miért ilyen fura? Azt érzem nem akar és szégyell?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 21 éves lánnyal, én 23 éves vagyok.

Azt mondja hogy a szülei nagyon féltik és fogják őt, ezért nem tudunk sűrűn találkozni.

Egy hete ismerkedünk, ez alatt 2 szer találkoztunk. De mindennap telefonálunk, beszélünk interneten.

Kértem hogy ne egy csendes padon üljünk hanem menjünk el a tóhoz ahol láthatnak minket, erre ő azt felelte hogy nem, neki tömegiszonya van stb stb stb

Nem mindig veszi fel ha hívom, otthon nem akar beszélni, elvileg az édesanyja mindent tudni akar kivel beszél, miért honnan ismeri stb.

Úgy érzi hogy megfojtom, én meg úgy hogy szégyell és nem akar, azt mondta ha nem hagyom abba, akkor elfelejtjük egymást.

Nem értem miért viselkedik így.

2014. aug. 17. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Így nevelték.
2014. aug. 17. 23:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy elmegyek vagy jöjjön el ő hozzánk 50 km a távolság, neki mindegy, akkor elmegyek én azt mondja oké, kérdeztem mit szólnak a szülei...hááát nem hozzá hanem a városban leszünk, de ez csak azután esett le neki hogy megkérdeztem hogy ott aludjak-e....
2014. aug. 17. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Eroszakold meg xd
2014. aug. 18. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
21 évesen már nem kéne ennyire gyerekesen viselkedni. Beszéld meg vele. Kérdezz rá konkrétan.
2014. aug. 18. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!