Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Senkinek nem vagyok fontos?

Senkinek nem vagyok fontos?

Figyelt kérdés

Most valahogy azt vettem eszre hogy a barataim nem keresnek a lany akivel pedig majdnem osszejottem szinten nem keres. Alapvetoen konnyen ismerkedo tipus vagyok de nem szeretek mindig szorakozni menni. Nemtudom miert de most nagyon egyedul erzem magam...

Az adott lanyt nagyon szerettem de valahogy reszemrol hirtelen elmult a szerelem. Meg nem jartunk de most valahogy nagyon nagyon hianyzik nekem egy baratno. Most kicsit szomoru is vagyok hogy a lanyt mar nem tudom ugy szeretni. De szerintem nem volt az igazi ha ez igy tortent. Annyira jo lenne mar megtalalni az igazit akibe tenyleg belebolondulok de ez a lany volt az elso az eletemben akinek en is tetszettem. Most nagyon magam alatt vagyok, nem a sirankozas volt a cel de egy par tanacsot meghallgatnek. :)

18/F

2014. aug. 17. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tőlem? :D

19F

2014. aug. 17. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fontos vagy
2014. aug. 17. 17:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos tanacsokat/segitseget! :)
2014. aug. 17. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaaa, már tudom. ^^'

Azt akarod, hogy kiverjük egymásnak. Ugye? :D

2014. aug. 17. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Neked vannak barátaid,akkor pofa alapálásba.
2014. aug. 17. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem fontos vagy(^3^)
2014. aug. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!