Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon unatkozom, mentsetek...

Nagyon unatkozom, mentsetek meg. Beszélgetni valaki?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok tudom hogy a szerelem/szex kategóriába írtam, valószínűleg le kéne döntenem minden nőt a lábáról, elfogyasztanom az italkollekciót a kedvenc kocsmámból, világot látnom, tanulnom, stb.

Bármennyire is tenném ezeket, most pont nem fog menni, mert egy lusta dög vagyok.

Magamról annyit, hogy szeretek sportolni: (attól még unatkozhatni) focizok, röplabdázok, lejárok futni és gyúrni is.

Megveszek a zenéért. Durva, de 60-as évek rock zenéjétől az elektromos zenéig megeszek szinte minden zenei stílust, és tök sokat jelent nekem. A hasonló változatos ízlésű emberekkel szeretek dumálni.

Gitározgatok szabadidőmben. Most este van, azért is unatkozok, pedig gitároznék.

Szeretek utazni is. A "céltalan", spontán utakat is.

No meg a barátaimmal lógni. De most épp nem velük lógok, szóval valaki kisegíthetne. Akár fiú, akár lány és még a trollokkal/flegmatyikkal is szívesen eldiskurálok akár, mert ilyen nyitott kisfiú vagyok :D

2014. aug. 16. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Írni nem vagy lusta?:D
2014. aug. 16. 23:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Amúgy tökre igazad van :D De most pont nincs kedvem. Ohh, akkor biztos meleg vagyok... ;_; :'(
2014. aug. 16. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor dugj fel egy tollat a seggedbe. :D
2014. aug. 16. 23:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Már meg se érzem
2014. aug. 16. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyszer egy ismerősöm ráütött kalapáccsal a golyóira, mert unatkozott. XD

Mákja volt a gyereknek, mert olyan duzzanata keletkezett amitől meg lehetett menteni a golyóit. Te is megcsinálhatod, unatkozni nem fogsz. :))

2014. aug. 16. 23:28
 16/18 A kérdező kommentje:

A golyóim és köztem igen meghitt, békés, együttműködő kapcsolat alakult ki a "hosszú" évek során...

Köszönöm hogy gondoltál rám, de ezzel a lehetőséggel azért nem élek, mert Media Markt

2014. aug. 16. 23:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor szivassunk meg valakit! ;D

Keresünk egy ismerkedős kérdést és írjuk az áldozatnak ugyanazt. XD

Azt meg hogy mit írunk priviben megbeszéljük.

2014. aug. 16. 23:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Tiszteletben tartom más unatkozását :P Nem akarom elvenni a kedvüket hogy még UNATKOZNI SE TUDJANAK. Legalább az járjon meg nekünk, fiatal polgároknak. :D
2014. aug. 16. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!