Nagyon unatkozom, mentsetek meg. Beszélgetni valaki?
17 éves vagyok tudom hogy a szerelem/szex kategóriába írtam, valószínűleg le kéne döntenem minden nőt a lábáról, elfogyasztanom az italkollekciót a kedvenc kocsmámból, világot látnom, tanulnom, stb.
Bármennyire is tenném ezeket, most pont nem fog menni, mert egy lusta dög vagyok.
Magamról annyit, hogy szeretek sportolni: (attól még unatkozhatni) focizok, röplabdázok, lejárok futni és gyúrni is.
Megveszek a zenéért. Durva, de 60-as évek rock zenéjétől az elektromos zenéig megeszek szinte minden zenei stílust, és tök sokat jelent nekem. A hasonló változatos ízlésű emberekkel szeretek dumálni.
Gitározgatok szabadidőmben. Most este van, azért is unatkozok, pedig gitároznék.
Szeretek utazni is. A "céltalan", spontán utakat is.
No meg a barátaimmal lógni. De most épp nem velük lógok, szóval valaki kisegíthetne. Akár fiú, akár lány és még a trollokkal/flegmatyikkal is szívesen eldiskurálok akár, mert ilyen nyitott kisfiú vagyok :D
Nem is muszáj egyből nekem írni. Itt is elkezdhetjük a kommentszekcióban a bájos csevelyt.
Lehet oltogatni, sztárolni, akármit csinálni :D
Próbálj meg körülírni egy kaktuszt!
Ez talán leköt egy 5 percre! :)
A kaktusz tüskés és zöld. Plusz a nővérem kiszárított egyet, mert gyakrabban öntözte mint mondjuk egy sivatag.
Nem ölelném meg.
Verd ki. XD
Azt legalább élvezed is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!