Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, vélemény rólam? (kép)

Lányok, vélemény rólam? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 16. 22:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nanene most mért támadsz barátom? Mit ártottam nekem mért kezdődik mindig vita szerintem most az elején szépen akkor mond el pontosan mi a baj és megbészüljük ok?
2014. aug. 16. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sz ard le a negatívokat, nincs semmi baj veled. Normálisan nézel ki, csak kicsit álmos fejet vágsz. Ennyi.
2014. aug. 16. 22:39
 13/22 Jázi :) ***** válasza:

Nem vagy rossz pasi!

A hajad igaz nem tetszik meg ha így akartál becsajozni az gáz de akkor nem ilyen "fáradt vagyok" képet kellett volna kirakni.

2014. aug. 16. 22:40
 14/22 anonim ***** válasza:
A hajad nem túl előnyös. Egyébként külsőre nincs baj veled. Viszont az írásod alapján elég nagy bunkó lehetsz... Miért kérsz véleményt, ha nem bírod a kritikát?
2014. aug. 16. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Na jó bocsi, de a legelső gondolatom az volt hogy menj és húzd föl a paládat 85-re. :D

Pedig amúgy nem tűnsz kockának, meg úgy alapjában véve nincs veled semmi baj. Egy kicsit előnyösebb képet is rakhattál volna fel. Akkor talán jobbak lennének a vélemények.

2014. aug. 16. 22:41
 16/22 A kérdező kommentje:
Őhm nem voltam fáradt csak macsósan akartam nézni ezért van a hunyorgás hát nem jött be :( és borbélyhoz sem szoktam járni magam vágom a hajam:)
2014. aug. 16. 22:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd el a macsót pont az szar:)
2014. aug. 16. 22:46
 18/22 A kérdező kommentje:
81%-os én vagyok a bunkó amikor azt kapom az arcomba hogy mértnem verem ki akkor magamnak?:) Én csak meg akartam érteni mi motiválja az embert semmi harag nélkül akármit írtok nem leszek olyan mint itt páron ezen az oldalon csak értetlenkedve nézek hogy miért kell így viselkedni egymással mértnem lehet dumálni nyugodtan kulturáltan.:)
2014. aug. 16. 22:48
 19/22 anonim válasza:

Menj el fodrászhoz!

Hagydd ezt a béna nézést, mert csak beégeted magad!

Fotózkodj otthon, vagy az utcán, csak ne a bojlereknél!:D

Mondom én ezt fiúként...

2014. aug. 16. 23:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Tudtam hogy ez lesz a vélemény de épp munkában voltam tudod valakinek dolgoznia is kell hogy a sok ingyenélő kis libát ecsetfejűeket eltartsa valaki( a gépet nem én használom

Erre írtam, hogy bunkó vagy. Ezt még azelőtt írtad ki. Utána írták, hogy verd ki magadnak...

2014. aug. 16. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!