Ti elfogadnátok? Elmondjam? Megértené vagy hülyének nézne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja megismertem (személyesen) egy 22 éves fiút. Eddig úgy érzem hogy megbízható és őszinte lehetek vele de, valahogy mégis félek elmondani neki a legkomolyabb dolgot. Korábban vágtam magam. 5 évig vágtam magam folyamatos rendszerességgel. Fél éve hagytam abba és nem akarom folytatni. Hogy miért volt az most mellékes. Ha elmondom neki megfogja érteni? Nem tudom hogy mihez kezdenék ha most elmondom neki és e miatt eltűnik az életemből. Egy újabb csalódás nem fér bele.! Fontos számomra! Nem járunk Csak ismerkedünk. Köszönöm!
17/L
2014. aug. 16. 00:05
11/11 A kérdező kommentje:
Nem divatból csináltam. De az már a te bajod, hogy ezt nem tudod megérteni, hogy vannak emberek akik másképp nem tudják feldolgozni a történteket. És nem, nincs senki akivel meg tudom beszélni! Magamra maradtam és orvoshoz sem fogok menni hogy aztán hülyének nyilvánítsanak!
2014. aug. 16. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!