Találkoztam egy 27 éves szűz fiúval, most mégis mit csináljak? Hogy kell vele bánni? Van itt huszonéves szűz?
Figyelt kérdés
Én is vele egyidős vagyok, sosem feküdtem még le szűzzel.
Hogy kell bánni a szüzekkel? Valahogy óvatosnak kell lenni, vagy...nem is tudom. Milyen frusztrációi lehetnek ennyi év után?
Azt mondja, gimiben nem volt népszerű, egyetem alatt nem volt lány a szakon, azóta pedig a munkájának élt...Nem a szex miatt kérdezem, hanem hogy még több éves kapcsolata sem volt, velem lenne az első komoly.
2014. aug. 15. 13:36
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem sem azzal van gondom, hogy rossz lesz-e az ágyban, hanem hogy a kapcsolatunkban lesz rossz...
2014. aug. 15. 16:14
12/13 anonim válasza:
Szerintem óvd meg magadtól.
Eme kérdés után, nem jósolok nektek hosszútávot. Keress egy másik tenyészbikát ki végigkú*ta a fél várost, az való neked!
13/13 Tseppkoe válasza:
Óóh, #12. miért gondold, h. rossz lesz-e, mint kapcsolat?
Sztem erre kb. annyi az esély, mint egy nem szűz, v. tapasztaltabb embernél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!