Van esélyem belé szeretni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, már az elejétől kezdve.Nem kimondottan azért mert vonzónak tartom hanem mert tetszenek a tulajdonságai. Amikor elérhetetlen volt akkor folyamatosan vágytam a közelségére és álmodtam is róla.Nem voltam belé szerelmes, de foglalkoztatott.Napi szintű kapcsolatban voltunk. Amikor meg közelebb kerültünk egymáshoz , elkezdett teperni és hirtelen nem tudom mi történt velem. Látom rajta hogy nagyon tetszek neki és vonzódik hozzám. Viszont minden amit előtte éreztem megszűnt. Sőt picit meg is ijedtem. Észrevette a problémát,és visszavett a tempóból.Most meg úgy érzem hogy fejjel jobban akarom a kapcsolatot mint szívvel.. Látom rajta hogy ő nagyon akarja, de most hirtelen miért változott meg minden ennyire bennem? Most el se tudom képzelni hogy csókolózzak vele.. Meddig kell adnom esélyt szerintetek?2014. aug. 14. 22:50
1/6 anonim válasza:
A szerelem pont olyan dolog, amit nem kell erőltetni. Vagy jön, vagy nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig annyira szeretném ha sikerülne... mert a tulajdonságai nagyon tetszenek... és nem csúnya vagy ilyesmi csak most valamiért nem találom vonzónak...
2014. aug. 14. 22:59
3/6 anonim válasza:
Én nem tudom... mennyi idősek vagytok? :D Nekem nagyon éretlennek tűnsz a leírás alapján...
4/6 anonim válasza:
Szerintem elsősorban maradjatok barátok, és utána meglátod hogy alakul a dolog. Nem muszáj ebből szerelemnek lenni, ha kedveled, akár a legjobb barátod is lehet, nem? "Meddig kell adnom esélyt szerintetek?" Ezt remélem nem úgy érted, hogy ha x idő alatt nem szeretsz bele, akkor onnan viszlát, ne is találkozzunk. Ne siettessetek, erőltessetek semmit. Inkább legyél vele amennyit jól esik. Ha tényleg tetszel neki, vagy szerelmes beléd, akkor mond el neki az érzéseid, és egyezzetek meg benne, hogy mi legyen. Én a helyedben azt mondanám ez esetben neki, hogy elsősorban legyen a barátom, és utána meglátjuk hogyan alakul tovább. Ha esetleg inkább csak csinosnak tart, nem komolyan, de vonzódik hozzád, akkor meg nem érdemes ezen rágódni.
5/6 anonim válasza:
"A külső megfog, a belső megtart"
Akármilyen jóképű férfit is találhatsz, ha nem tetszenek a belső tulajdonságai, akkor tiszavirág életű lesz a kapcsolatotok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. aug. 16. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!