Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csunya nok/csajok vannak itt?...

Csunya nok/csajok vannak itt? (olyanokra gondolok, akikre ezt mondjak)

Figyelt kérdés

2014. aug. 14. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én kövér vagyok, ez által le vagyok mindig rondázva
2014. aug. 14. 22:50
 2/12 A kérdező kommentje:
ma 22:50 Mert butak az emberek,azert rondaznak le -_-
2014. aug. 14. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Agnes Crumplebottom

[link]

2014. aug. 14. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
miert kerded ? 14 l
2014. aug. 14. 23:01
 5/12 A kérdező kommentje:
baratkoznek,beszelgeti stb
2014. aug. 14. 23:35
 6/12 A kérdező kommentje:
beszelgetni*
2014. aug. 14. 23:35
 7/12 Gyémántlány válasza:

Hát, elálltak a füleim. Csúfoltak; Hobbit-nak hívtak, meg manónak, meg tök tudja, minek.

Megműttettem. Az önbizalmam az egekbe szökött, végre szépnek érzem magam. Most meg már bőven akadnak fiúk, akik ismerkednének. És nem hiszem, hogy amiatt, mert nem áll el a fejemtől a fülem; a fejemben végbement változás miatt van.

Mindenki szép valahol. Az a fontos, hogy magadat szépnek tartsd, és egyszer csak a környezetedben is mindenki így áll majd hozzá. Nincs csúnya ember; ne hagyjátok, hogy elhitessék veletek, hogy azok vagytok!

2014. aug. 15. 10:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Gyémántlány igazan csak akkor lett volna ez a dolog tokely,ha mutet nelkul is tapadtak volna rad!!!!! MIERT NEM LEHET UGY ELFOGADNI AZ EMBERT AHOGY SZULETETT? miert kell feszt valtozni,hogy versenyben maradjunk>?:/
2014. aug. 15. 10:52
 9/12 Gyémántlány válasza:

Azért, mert ilyenek az emberek. Mindenről elképzeléseik vannak, így a szépségről is; ilyennek, és olyannak kell lenned, hogy a társadalom által "szép"-nek légy titulálva. Ezek az elvárások azonban változnak. Egyik pillanatban még a szőkék a "szépek" aztán két év múlva már csak barna hajjal leszel elfogadott.

Ezért kell arra törekedni, hogy magadnak legyél jó. Én utáltam a füleimet, és az emberek látták, hogy gyenge pont, és mivel, ha támadsz másokat, erősebbnek tűnsz, mindenki elkezdett ezzel támadni engem. Ha viszont eléred, hogy saját magadnak megfelelj, mindenki másnak is meg fogsz. Látják, hogy sebezhetetlen vagy, szépnek érzed magad, és rájönnek, hogy az is vagy. Nincs mit támadni a külsődön, szép vagy.

Csak az az ember csúnya a társadalom szemében, aki magát is annak érzi, és ez sugárzik belőle.

2014. aug. 15. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
szoval te azt akarod mondani,hogy ha csunya vagyok kulsore,az nem szamit,csak szeressem magam es minden jo lessz ?
2014. aug. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!