Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki tetszik és...

Van egy lány aki tetszik és beszélni akarok vele facen az jó kezdésnek hogy "szia feltudnál e világosítani hogy mi a franc az a by the way mert szoktam látni néha amikor kiposztolod őket :D? " meert nagy by the way rajongó

Figyelt kérdés

2014. aug. 14. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hmm... tehát ha jól értelmezem, ha nem lenne facebook, a mai fiatalok nem ismerkednének meg egymással, mert nincs annyi bátorság, hogy megszólítsd. De kérdem én, mennyire fontos neked, hogy közelebb kerülj hozzá, ha ebben a hőségben (felénk legalábbis az van), nem tudsz odamenni hozzá, hogy: Szia! A helyzet az, hogy nagyon tetszel, szeretnélek megismerni, nincs kedved eljönni velem fagyizni vagy jégkásázni?

Ennél kell semlegesebb?

2014. aug. 14. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell kertelni, ő is tudja (vagy tudja meg), hogy miért írsz, a fölösleges terelés csak ront a helyzeten. Köszönsz, megmondod, hogy csinos/dögös/vadítóan szexi, meg szeretnéd ismerni (nem kérdezel, nem használsz feltételes módot). Te vagy a férfi, 0 bizonytalanságot kell mutatnod. A siker nem garantált persze ezzel sem, de legalább azt a benyomást kelti, hogy határozott vagy, és nem remeg be a lábad, ha nőt látsz.
2014. aug. 14. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor írj neki valami ilyesmit kezdetnek: "Szia! Bocsi, hogy csak így rád írok, de nagyon szimpinek tűnsz, úgyhogy szeretnélek kicsit jobban megismerni, ha Te is benne vagy."
2014. aug. 15. 00:42
 14/15 anonim válasza:
Én lány vagyok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon nem jön be, ha valaki már az ismerkedés előtt kijelenti, hogy bejövök neki, vagy fb-n ír, hogy "szimpi vagy, beszélgetünk?"
2015. máj. 5. 13:25
 15/15 anonim válasza:
Én is az előző válaszolóval vagyok (bár fiu) és szerintem rohadtul szar kezdés az ha egyböl kitálalod magad. Inkább beszélj vele suliba és azután folytasd a témát fb-n.
2016. júl. 26. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!