Milyen fiúk jönnek be a 14 éves lányoknak?
Szeretném tudni hogy milyen tullajdonságú fiúk jönnek be a 14 éves lányokank! 14F
Lehetőleg lányok válaszát várom! :D
Az idősebb fiúkat sokan szeretik valamiért... :D Engem már pécézett ki korodbéli leány. Persze elutasítottam, tekintettel a korára.
De nagyon népszerűek a swag/yolo/páwa srácok is a butább lányok körében.
23/F
Valóban előbb kedvelünk meg egy 3-4 évvel idősebb fiút, mert szerintem ők értebbek. Nem tudom, hogy tényleg erről van-e szó, de nekem még korombéli fiú soha nem tetszett.
Úgy összességében, belső tulajdonságok alapján, a kedves, udvarias (,lovagias), okos fiúkat szeretem. Külsőleg pedig nincs sok elvárás, a magas (178 cm felett és csak azért, mert én is 178 cm vagyok) nem bányarém szerű fiúk tetszenek. (nem igaz, hogy a külső nem számít, aki ezt állítja, az hazudik...) 14/l
Utolsó:DD
Legyen Patrick Stump vagy Synister Gates♡
A lényeg,hogy azt a zenét szeresse,amit én :D
Ezalatt értem:Fall Out Boy,Avenged Sevenfold,Metallica,AC/DC,Black Veil Brides,Guns N' Roses,Bring Me The Horizon. Ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!