Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire zavaró, ha egy 7-8...

Mennyire zavaró, ha egy 7-8 évnél fiatalabb lány érdekel? 23/F

Figyelt kérdés

Sokat elmélkedtem mindenen....így nagyjából nálam kialakult egy gondolat... de mások véleménye is érdekel...!!!

Nincs semmi hátsó szándék (kerüljük kérem a pedo elnevezést.. :P )... véletlenül ismertem meg.. nem részletezem ezt most... de eddig amennyire megismertem,értékeli a bókokat,udvarlást (észrevétel alapján írom, hogy sokakat ez nem érdekeli)... és fiatal kora ellenére érettebb , komolyabb a gondolkozása mint akiket eddig megismertem, tőle idősebb lányokénál !

Hát röviden ennyi ! :)

2014. aug. 14. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor pontosabban fogalmazz!

Mert k. nem mindegy :DDDDDD

2014. aug. 14. 19:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Mindegy már..., kijavítottam ...

Fura nekem is , hogy érdekel... Sosem érdekelt ennyire fiatal lány, de még is megfogott...

2014. aug. 14. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
15...16 éves, biologiailag felnött nö. Miért ne érdekelhetne? A szép nöknek 14.....41 között nincs koruk, csak szépségük!
2014. aug. 14. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, csak ha már egy fiatal korúra ránéz egy idősebb , egyből jön másoktól a lenézés, a pedofilozás... stb..stb..

és Igazából ezekkel nem kell foglalkozni... de csak zavaró mind a két fél részéről, és ha pl.: én könnyebben is elejtem a fülem mellett mert tényleg nem érdekel!!!!, azért egy fiatalabb lánynak ezeket hallani ciki lehet, és sajnos megfontolandó ezek után a helyzet !! :P :)

2014. aug. 14. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:

:D elsőnek a kiírást én is néztem

szt nem gáz amúgy:)

2014. aug. 14. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!