Ti mit gondoltok erről?
Kiket lehetne itt bejelölni, akikkel hasonló az ízlése az embernek? Ha már hasonló a téma, csak felszabadultabb a környezet is. Mindenféle embereket bejelölni, éjjel-nappal Budapest kinézetűeket, New York stílusú és öltözködésű embereket, (nem kell megsértődni). Linkeli be ott a márkás cipőket, a márkás táskákat, egyre menőbb okostelefonokat, épp eleget látom ezeket reklámokba, tele vagyok vele. Kit érdekel engem, a tv-ben sem szeretem ezeket látni, sem ezt a stílust.
Akik hasonló ízléssel rendelkeznek. Azok meg mind ismeretlenek. Olyan humorosak, hogy letitsák a másikat. Meg aki elfogadja a másikat és ha belinkel valamit az ember, azt lájkolja is, netán ír megjegyzést, mert az neki is tetszik. Nem, hogy bejelöli a másikat, és sz*rik rá, mert rá sem néz.
Hogy mondta Pepe a Jancsó Miklós filmben? Vagy én vagyok hülye, vagy a világ hülye?
De ahogy elnézem, ez a világ sem normális már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!