Lanyok/fiuk! Bejon nektek ez a haj egy lanyon?
ilyen a hajam kb; [link]
csak sotet barna. tetszik ez nektek? nem nagyon merem kibontva hordani,mert felek h kinevetnek. (volt ra pelda amikor kibontottam a hosszu hajamat). szoval nektek tetszik? :)
Már nem azért, de ebből, hogy "ilyen a hajam kb" nekem az jön le, hogy nem is ő van a képen? Ti meg irkáljátok, hogy milyen gyönyörű stb. :) Vagy tévednék?
Nálam egyébként ez egy átlag kategória, se nem vonz, se nem taszít. A többi adottságtól függ...
Hááát, nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de az osztálytársaid agyilag biztos az óvodás szinten ragadtak... Nálunk ugyanis még ott, illetve általánosban volt hobbi szekálni az embert azért, mert más egy kicsit a haja.
Hidd el, tudom, miről beszélek, én vörös vagyok, és nagyon sokszor bántásként kaptam meg a dolgot. Egy idő után azonban egyre több dicséretet kaptam, és mostanra elértem odáig, hogy imádom. (Kicsiként mindig anyunak könyörögtem, hogy hadd festethessem be.)
Szóval ha neked tetszik, ne érdekeljen, ki mit mond!
Ha pedig szénaboglyás... Akkor olyan. Az enyémet látnád szélben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!