Van-e olyan hódmezővásárhelyi lány aki szívesen ismerkedne egy hagyományőrző fiúval?
Lányok szerintem ezt ne hagyjátok ki, a hagymazörgetők (nem sértésnek szánom, szokták így mondani pl a gyulai srácok) általában nagyon jó fejek, sokat ismerek, az egyik a barátom :)
Milyen hagyományőrző vagy, melyik kor? :)
17/L
Köszi a választ :D
Leginkább a 19. századi betyárság, parasztság és a pásztorok foglalkoztatnak de a csapatunk foglalkozik még 11. századi magyarsággal és kicsit a Leventékkel is. :)
Nem tudom, hogy kapcsolódik a kettő egymáshoz :)
Mivel hagyományőrző vagyok így valószínűleg nem egy "mai korból származó" viszonylag magas technikai és informatikai tudással rendelkező lányt keresek :) És ezt igen nehéz kiszűrni az utcán. A legkönnyebb dolgom egy hagyományőrző rendezvényen volna, de oda sajnos nem sűrűn jutok el, továbbá oda általában az ország minden tájáról érkeznek így az nekem megint nem jó :)
És úgymond végső elkeseredésemben megpróbáltam ezt a lehetőséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!