Miért utálja ma már minden nő a kedves, okos, figyelmes és jó humorú pasikat?
Az összes ilyen pasit jobb esetben levegőnek nézik, rossz esetben megalázzák és gúnyolják.
Csak a kigyúrt erőszakos bunkó pasikra buknak. Saját tapasztalatból jöttem rá erre itt a történetem:
Volt egy csaj akivel jártam szép volt minden hülyített, hogy ő utálja az ilyen csajokat aztán az egyik kigyúrt osztálytársam belengette, hogy tetszik neki, a barátnőm rögtön meg is változott aztán áthívta a csávó magához a csajt és az rögtön le is feküdt vele engem meg dobott telefonban úgy, hogy hallottam a csávót háttérbe ahogy röhög, majd két hétig jártak és dobta is a csávó.
Én pedig most utálok minden nőt hányingerem van tőlük....
attól hogy rossz tapasztalatod volt EGY lánnyal, még nem lesz mindenki olyan
tényleg vannak ilyen lányok is, de van sok kivétel is
ahhoz meg csak gratulálni tudok, hogy a saját anyukádról is ilyeneket gondolsz...
"tényleg vannak ilyen lányok is, de van sok kivétel is"
IGEN, ennyi te kretén.
Mi szerintünk a többség ilyen.
Anyám nem ilyen, te azt hiszed magadról hogy nem vagy ilyen, király, attól még nekem pl nem egy, hanem leírhatatlanul sok tapasztalatom van ilyen nőkkel, és a többség tényleg ilyen szerintem, ha nem értesz egyet próbálj már meg értelmes érveket felhozni, ahelyett hogy ilyen sablon szarokat ideokádsz, aztán örülsz neki hogy a sok álszent lúzer, meg alja nő fel 100%-oz...
Ne abból vedd már a személyazonosságodat hogy te nő vagy, hanem a nőiességed mellett próbálj meg jó ember lenni, mert jelen pillanatban a milliárdnyi hulladék embert védesz amihez nagyon tudok gratulálni...
Te is tipikusan az a fajta ember lehetsz, aki képtelen magába nézni, és a saját sikertelenségét a jó tulajdonságaival próbálja magyarázni. Nem érzed magad nevetségesnek?
Egyszerűen rossz emberismerő vagy, és ráadásul elhamarkodott is, ha egyetlen egy ilyen lány miatt az összes nőről ilyeneket gondolsz.
#7....
De igen, mondjuk bizony hogy rosszul választottál. Talán nem így van? Jó választás volt? Nem sejtetted, hogy ez a lány nem az életed nagy szerelme? Mert ha ezt hitted, akkor elég naiv lehetsz, és kéne fejlesztened a helyzetfelismerésedet. Ha viszont érezted hogy bizonytalan a dolog, akkor tényleg csak magadnak köszönheted.
Szerintem egyébként nyugodtan utáld a nőket, legalább nem kuncsorog utánuk egy szerencsétlen bőgőmasina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!