Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Idősebb korban hogy zajlik az...

Idősebb korban hogy zajlik az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim, akik 50 felett is gyakran randiznak. Lehet, hogy buta kérdés, de kíváncsi vagyok hogy megy ez ilyenkor. Oké, a neten beszélgetnek, de akiket én tudok, ők már az első találkozásnál együtt is alszanak. Rögtön elsőre csók, szex, minden? Nem vagyok ezen megbotránkozva, mert természetes, hogy 50 felett még van ilyen igénye az embernek, csak egy kicsit fura számomra :D Ugye nem csak nekem?
2014. aug. 13. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:

"?" "!"

vagy valami ilyesmi.. xd L :)

2014. aug. 13. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem húzzák 2-3 találkozónál tovább az első csókot, de én olyanról nem tudok akik már együtt is alszanak, azért ahhoz több kell. Nem ufók az ötvenesek, hogy náluk másképp zajlana...
2014. aug. 13. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:

oké, tudom, hogy nem ufók...

de akkor ezek szerint csak az én ismerősömnél "divat" az együtt alvás rögtön az első alkalommal. igazából erre voltam kíváncsi :D köszi a választ!

2014. aug. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!