Leszbikus, illetve biszex lányok, titeket hogy csábitottak el?
Figyelt kérdés
Módszerekre lennék kiváncsi, ötletet szeretnék meríteni:)
Ha esetleg van történeted, hogy csábítottak el, hogyan ismerkedett meg veled, és le is írnád (akár privátban) annak nagyon örülnék. És esetleg van itt olyan is akit hetero létére eltudtak csábítani? Egyszer egy riportot láttam, ahol egy nagyon szép leszbikus nő úgy nyilatkozott, hogy ezidáig minden nőt el lehet csábitani. Köszi 21L
2014. aug. 13. 12:05
1/2 anonim válasza:
Férfiként is azt mondom, hogy minden nőt el lehet csábítani ... :-P :-D
2/2 anonim válasza:
Teljesen egyetértek azzal, hogy minden nőt ellehet csábítani. Én eddig akárkit kinéztem, meg is kaptam. A barátnőim pedig kivétel nélkül mind bombázók voltak eddig, meg a mostani is az. :) Valójában én vagyok a kezdeményező fél mindig. Először figyelem a kiszemelt nőt, utána odamegyek hozzá és a duma mindig döntő. Ha jó szöveged van, mindenkit megszerzel. Ez szituációtól függ mindig. Utána legtöbbször azt érem el, hogy a másik fél támadjon le engem. :) Mondjuk én nagyon domináns vagyok és ez izgatja a nőket, úgyhogy nincs olyan nehéz dolgom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!