14 vagyok, de nem merek oda menni a csajokhoz mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A csaj barátaimmal el tudok beszélgetni, de ha haverommal kint vagyunk az utcán és látunk korunkbeli jó csajokat, azokhoz nem merük oda menni. Nem az hogy csúnyák vagyunk, hanem egyszerűen, csak..... Most megyek közép suliba, és ott már szeretnék csajozni, de úgy nem megy, hogy leblokkolok, ha egy jó csajt látok. Szerintetek mi lehet a gond?2014. aug. 12. 23:01
11/13 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék már tapizni, smárolni egy csajt a f a s z kivan
2014. aug. 12. 23:29
12/13 anonim válasza:
Öreg, rendelj prostit vagy örömlányt, hidd el hogy fogsz tapizni ;)
13/13 anonim válasza:
30 multam, és soha nem mertem odamenni csak úgy csajokhoz az utcán, egyszerűen kellemetlen az egész, de ne aggódj, ha bejössz egy csajnak, majd ő odamegy hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!