Fiuk! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szoval:D 160centi vagyok 45kiló. Kék a szemem és elég világos a bőröm. Sötét barna a hajam:) 8 éve atlétikázom,imádok futni. 15 éves vagyok:)
Aranyos lánynak tart mindenki,segítőkész vagyok,mindenkivel jól kijövök. DE A FIUK MINDIG ÁTBASZNAK. Mindegyik csak leakar fektetni aztán mikor nem sikerül nekik kidobnak. MIÉRT LEHET EZ?
2014. aug. 4. 21:52
1/3 anonim válasza:
"160centi vagyok 45kiló"
45kg?! oO vasággyal együtt mi?
Azért mert könnyen kaphatónak hisznek, annak is mutathatod magad (bár nem tudom..) ééés persze az éretlen kangörcsös fiúktól akarsz valamit..
2/3 anonim válasza:
Mert sok a nyomorék! És csak a szex kell nekik nem az hogy milyen rendes és kedves vagy belül hanem hogy hogy nézel ki és jó vagy e estére. 16/F
3/3 anonim válasza:
Hát... A leirtak alapján az a tipikus "cuki kislány" vagy akire mindenki azt hiszi hogy naív. Jól teszed hogy nem hagyod magad! Nyugi ez idővel jobb lesz, és majd meg fogod találni azt a pasit akinek nem csak arra kellesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!