Nem értem. Velem van a gond? Fiúk segítség kéne.
15 éves lány vagyok. Életvidám vagyok sok barátom van, hülyeségekben benne vagyok de meghúzom a határt h mit szabad/mit nem. Ezenkívül tanulok, persze nem kitűnő vagyok de nem is egyes/kettes. Mindenhez pozitívan állok hozzá, szeretek ismerkedni.
Az egyik barátom azért szakított velem mert nem még van bennem egy kevés jókislány szál, és neki ez nem tetszett.. azt akarta h kövessem és csinaljam amit ő (napi szinten buli, pia, drogok)
Egy másik barátom meg azért mert nem teljesen az a szelíd, visszahúzódó csaj voltam..
Meg kéne változnom? Nekem nagyon unalmasnak tűnik a jókislány élet, a rossz meg már túl soknak. Igazság szerint nekem tetszik az ami most vagyok.. Fiuk! Ti mit gondoltok?
Köszi előre is!:)
Maradj olyan, amilyen most vagy. Ezt igen nehéz hangsúlyozni. Gondold végig, ki az okos, és ki az aki nem.
Segítek: A drogos, piás, bulis f @ s z k @ l @ p az nem okos, s z e r e n c s é t len, NEM követendő a példája, minél messzebb elkerülöd, annál többet teszel magadért, a társadalomért.
Te vagy az okos, keres olyan fiút akinek fontosabb a tanulás, sport, barátok, mint a b a r o m s á g. Nem attól lesz valaki nagyfiú, hogy ilyenekkel árt magának, meg szívja azt a g y ö k é r cigarettát.
"Igazság szerint nekem tetszik az ami most vagyok.. Fiuk! Ti mit gondoltok? "
Az, hogy ez szuper. :) Tudsz a jövőre gondolni. A múltbéli tapasztalataid hasznosítsd a jelenben, a jelent pedig hajtsd a jövő malmára. Szerintem jól csinálod.
Jókislány szál? Nem tudom, mire gondolnak. Ha nehezen lazulsz el, befeszülsz, és nem mersz olyan dolgokat megtenni, amelyeket egyébként élveznél, és senkinek nem ártanál vele - azon lehet segíteni. :) De pia, drogok 15 évesen? Sehány évesen nem kellene se berúgni, se betépni. Ennek köze nincs a jókislánykodáshoz.
Ha gondolod, pár szót beszélhetünk privátban. :) Ha úgy jobban körül tudod írni, miről van szó.
Köszi mindenkinek!:))
Utolso: Mibol gondolod h nem tetszenel nekem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!