Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem. Velem van a gond?...

Nem értem. Velem van a gond? Fiúk segítség kéne.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Életvidám vagyok sok barátom van, hülyeségekben benne vagyok de meghúzom a határt h mit szabad/mit nem. Ezenkívül tanulok, persze nem kitűnő vagyok de nem is egyes/kettes. Mindenhez pozitívan állok hozzá, szeretek ismerkedni.

Az egyik barátom azért szakított velem mert nem még van bennem egy kevés jókislány szál, és neki ez nem tetszett.. azt akarta h kövessem és csinaljam amit ő (napi szinten buli, pia, drogok)

Egy másik barátom meg azért mert nem teljesen az a szelíd, visszahúzódó csaj voltam..

Meg kéne változnom? Nekem nagyon unalmasnak tűnik a jókislány élet, a rossz meg már túl soknak. Igazság szerint nekem tetszik az ami most vagyok.. Fiuk! Ti mit gondoltok?

Köszi előre is!:)

2013. szept. 29. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
nehogy megváltozz pár idióta miatt 16/f
2013. szept. 29. 12:34
 2/9 R.Speltzer ***** válasza:
Figyelj, ha ez îgy van ahogy leîrtad magadat, akkor pont tökéletes vagy szerintem. eszedbe se jusson változtatni magadon,keress olyan pasit aki elfogad így ahogy vagy sok sikert! :)) 16/F
2013. szept. 29. 12:35
 3/9 anonim válasza:

Maradj olyan, amilyen most vagy. Ezt igen nehéz hangsúlyozni. Gondold végig, ki az okos, és ki az aki nem.

Segítek: A drogos, piás, bulis f @ s z k @ l @ p az nem okos, s z e r e n c s é t len, NEM követendő a példája, minél messzebb elkerülöd, annál többet teszel magadért, a társadalomért.

Te vagy az okos, keres olyan fiút akinek fontosabb a tanulás, sport, barátok, mint a b a r o m s á g. Nem attól lesz valaki nagyfiú, hogy ilyenekkel árt magának, meg szívja azt a g y ö k é r cigarettát.

2013. szept. 29. 12:35
 4/9 anonim válasza:
Bocsi, már kiírtam volna egy fél órája a választ, csak mint látod elvoltam a trágárságszűrővel:d Egyébként 15/f
2013. szept. 29. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
nem az a rossz fiú aki piál, cigizik, drogozik ezek a hülyék
2013. szept. 29. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:

"Igazság szerint nekem tetszik az ami most vagyok.. Fiuk! Ti mit gondoltok? "

Az, hogy ez szuper. :) Tudsz a jövőre gondolni. A múltbéli tapasztalataid hasznosítsd a jelenben, a jelent pedig hajtsd a jövő malmára. Szerintem jól csinálod.

Jókislány szál? Nem tudom, mire gondolnak. Ha nehezen lazulsz el, befeszülsz, és nem mersz olyan dolgokat megtenni, amelyeket egyébként élveznél, és senkinek nem ártanál vele - azon lehet segíteni. :) De pia, drogok 15 évesen? Sehány évesen nem kellene se berúgni, se betépni. Ennek köze nincs a jókislánykodáshoz.

Ha gondolod, pár szót beszélhetünk privátban. :) Ha úgy jobban körül tudod írni, miről van szó.

2013. szept. 29. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
nehogy megváltozz! nekem is ilyen lányra lenne szükségem :') 17/f
2013. szept. 29. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
jahj de debil volt az a barátod aki azt akarta hogy drogozz loool :D ez hulye... másik már normásliabb de nem kell változnod rengeteg pasid lessz ha ilyen maradsz én is ilyen vagyok csak kicsit hulyébb de nem drogos cigis piás hanem másokban :D de lányokkal mindig kedves voltam... 16/f ja és az elso feltételem a pár váaztásban hogy ne cigizzen és ne drogozzon a piát meg mérséékelten mint én :D bár sornél erossebbet nem zoktam inni... lennék a barátod csak nem tetszenék neked :D de ne változz meg senki kedvéért mert az már nem te lennél! :)
2013. szept. 29. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!:))

Utolso: Mibol gondolod h nem tetszenel nekem?:)

2013. szept. 29. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!