Férfiak, mi a gond velem?
Bocsi,de ködös jelenleg a kristálygömb.
Bár azt tippelném,hogy fiatal vagy és még emiatt nem történt ilyen.
drágaság azok a pasik akiket te keresel nem fognak oda menni hozzád csak úgy ... én még azt tanultam, hogy a nő kezdeményez .. tehát ha akar valamit ő köszön előbb és nem a pasi tolakszik oda
a régi vágású pasiknál még van illemszabály és egyebek.. jah és még valamijük van ... barátnőjük általában :D
mert ha valakinek szemet szúr hogy ilyen gyorsan lefoglalja mert egy stabil pont az életben
26\f
#6-os nem teljesen értek veled egyet.
A "régi vágású" de nevezükk inkább "nonpáwa" típusú férfiak nem csak a 25 feletti korosztályban jellemző.
Számos haverom/barátom van, aki hasonlóan nem bírja a nyomulós lányokat, és előnyben részesíti az udvarlást, a vadászatot, és az igazi elcsábítást. Egy férfi akkor érzi magát jól egy kapcsolatban, ha azért a nőért akivel együtt van meg kellett harcolnia, értéket jelent számára.
Én 24 vagyok, és hasonló elveket vallok mint te.
MInden esetre kedves kérdező, ha keresel ilyen férfit, én is itt vagyok :)
24/F
Életem te vagy a méretem. :D
Ha gondolod írj 18/f
17 éves vagy.
Nincs is több kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!