Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, mi a gond velem?

Férfiak, mi a gond velem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok csúnya lány.. 168 cm vagyok, és 53 kg. Nem egy dicséretet kaptam már a külsőmre, és azt is mondták már rám, hogy elsőre elég kedvesnek, szimpatikusnak tűnök. Viszont még sose szólt hozzám valamit egy idegen srác, még annyit sem, hogy fulladj meg, vagy valami. :D Az más tény, hogy nekem szinte senki sem jön be, rengeteg tucat buz* van manapság, én pedig a régi vágású fickókat kedvelem. Gondolhatnám, hogy kihalt az igazi férfitársadalom, de inkább Titeket kérdezlek. ;)
2013. aug. 6. 01:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
50%
Nem halt ki, még itt vagyok és garantáltan nem vagyok b_uzi
2013. aug. 6. 01:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Bocsi,de ködös jelenleg a kristálygömb.

Bár azt tippelném,hogy fiatal vagy és még emiatt nem történt ilyen.

2013. aug. 6. 01:13
 3/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? gondolom, 20 alatt :)
2013. aug. 6. 01:25
 4/13 A kérdező kommentje:
17. :)
2013. aug. 6. 01:26
 5/13 anonim ***** válasza:

drágaság azok a pasik akiket te keresel nem fognak oda menni hozzád csak úgy ... én még azt tanultam, hogy a nő kezdeményez .. tehát ha akar valamit ő köszön előbb és nem a pasi tolakszik oda

a régi vágású pasiknál még van illemszabály és egyebek.. jah és még valamijük van ... barátnőjük általában :D

mert ha valakinek szemet szúr hogy ilyen gyorsan lefoglalja mert egy stabil pont az életben

26\f

2013. aug. 6. 01:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 32 éves férfiként állítom, hogy nem halt ki az igazi férfitársadalom, és jó tudni, hogy ilyen fiatal lányok képesek értékelni az "igazi" férfi értékeket. Könnyen lehet, hogy Te Magad is ezt láttad a szüleidnél, apukádnál. Lehet, hogy apukádat példaértékű férfiképnek tekinted, ő pedig egy régi vágású fickó. Mielőtt bárki agyament félreértené, ez természetes pszichológiai tény és semmilyen nemi vonzalmat nem takar. :) A kezdeményezés férfi részről manapság valóban ritka, ez nem kevéssé köszönhető a rámenős, nyomulós trendnek női körökben. Arra tudok gondolni, hogy sugárzod Magadból a régi vágású "igazi" nőci gondolkodást és emiatt a rengeteg tucat buz* már eleve nem "mer" odamenni Hozzád. :) Azok a férfiak, akikkel közös értékrendet mutathatnál és akik akár le is szólítanának, 30 körül járnak és vagy Te nem mozogsz olyan körökben korodnál fogva, vagy az említett férfikorosztály szintén a korodnál fogva nem akar kezdeményezni, mert túl fiatalnak talál. Na persze ez is általánosítás, mert a 30as férfiak közül is sokan vannak, akik "szellemben" letagadhatnának legalább 10 évet, ha nem többet. Szerintem várd ki a 18at és keresgélj a 25+os, vagy 30 körüli korosztályban. Akár itt GYK-n. :) Könnyen lehet, hogy az első lépést Neked kell majd megtenned a fentebb említett okok miatt, de ha jobban megismeritek egymást, hamar világossá válnak a szokatlanul közös pontok.
2013. aug. 6. 03:58
 7/13 anonim ***** válasza:

#6-os nem teljesen értek veled egyet.

A "régi vágású" de nevezükk inkább "nonpáwa" típusú férfiak nem csak a 25 feletti korosztályban jellemző.

Számos haverom/barátom van, aki hasonlóan nem bírja a nyomulós lányokat, és előnyben részesíti az udvarlást, a vadászatot, és az igazi elcsábítást. Egy férfi akkor érzi magát jól egy kapcsolatban, ha azért a nőért akivel együtt van meg kellett harcolnia, értéket jelent számára.

Én 24 vagyok, és hasonló elveket vallok mint te.

MInden esetre kedves kérdező, ha keresel ilyen férfit, én is itt vagyok :)

24/F

2013. aug. 6. 08:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Én azthiszem, létezem :) 17/F
2013. aug. 6. 08:08
 9/13 xKakashix ***** válasza:

Életem te vagy a méretem. :D

Ha gondolod írj 18/f

2013. aug. 6. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:

17 éves vagy.

Nincs is több kérdés.

2013. aug. 6. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!