Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha én egy alacsony fiú vagyok...

Ha én egy alacsony fiú vagyok akkor nincs esélyem egy nálam magasabb lánynál?

Figyelt kérdés
Nekem csak magas lány lenne a jó,nem lehet nálam egy centivel sem alacsonyabb,legalább öt centivel magasabbnak kéne lennie nálam,mert nekem,akkor tetszik egy lány,ha szép hosszú lábai vannak.

2014. aug. 12. 21:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Dehogy kell penz,en is csoro vagyok megis nyomom,elobb utobb ugyis meglatszik majd,nekem mar mondtak,hogy szepen kigyurtam magam,pedig semmit nem szedek,kaja sincs rendben,itthon edzek sulyzokkal.Az etrend testepitoknek van,nem lesz kockas hasad de izmos leszel.
2014. aug. 12. 22:04
 12/14 A kérdező kommentje:
csakhogy nekem már most kockás a hasam,de izmos nem vagyok
2014. aug. 12. 22:06
 13/14 anonim válasza:
Te a magas, én a pici, szemmagasságban a cici XD
2014. aug. 13. 12:46
 14/14 dávid2030 ***** válasza:

ha rám halgatsz inkább erős legyél ne kigyúrt mert az gagyi ha csak levegő van benned.

a magas lányok szerimtem inkább vágynak arra ami nekik nincs ez esetben alacsonyság.

a párok nem attól párok hogy ugyan olyanok hanem attól hogy kiegészítik egymást.

fogsz találni magas lányt ebben biztosíthatlak.

csak idő kérdése :)

2014. aug. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!