Szerintetek milyen tartományban mozog az ideális férfimagasság?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 20:56
1/11 anonim válasza:
Én 190cm vagyok és nem mondanám,hogy bejön a lányoknak.
Az a lényeg,hogy arányosan kigyúrt legyél,erre legmegfelelőbb a 170-180cm közötti magasság,szerintem ez náluk az ideál.
2/11 anonim válasza:
Eg 180-an magas lány soha nem állna szóba egy 170 magas sráccal.
3/11 anonim válasza:
Én 184 centi vagyok és senki nem mondja rám hogy túl magas lennék se azt hogy túl alacsony.
4/11 anonim válasza:
Szerintem 180-190 között van az ideális férfi magasság.
5/11 anonim válasza:
175-190-öt mondanám de felőlem velem egy magas is lehet (170 körül) vagy nagyon maximum 195-200.
7/11 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Pl. Egyik 160 cm-es barátnőm ideálja 170, egy 162-es barátnőmnek 180 +- cm szval vannak ízlésbeli eltérések. Én magas vagyok, 176 cm, nekem a 190 körüliek jönnek be. Szóval elég széles a tartomány:D
8/11 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni,ez az igazság,egyrészt a magas lányokat leszámítva nem jönnek be a csajoknak a 190-es fiúk,másrészt az arányosan izmos test többet nyom a látban,ami valljuk be ilyen magasság és hosszú végtagok mellett nehezen megvalósítható.A vékony magasakat pedig egyik sem szereti,legalábbis én nem ismerek ilyen lányt.
Első voltam.
9/11 anonim válasza:
197 és 199 centi között van pontosan, tapasztalat ;) :D
22 f
10/11 anonim válasza:
Ez az adott lány/nő magasságától függ. Én 178 cm vagyok, tehát ha pl felveszek egy mgassarkút, akkor kb 185. Így számomra az ideális férfi magassága minimum 185. Felső határ mondjuk a 2 méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!