Ennyit számít az öltözék?
Egy érdekes tapasztalatom van.
Ősztől tavaszig heti többször jártam be a fővárosba tömegközlekedéssel. (vonat, metró)
Általában ha nem is divatosan, de egész jól fel voltam öltözve. Többnyire farmer + bakancs (vagy bőrcipő) + bőrkabát télen, a bőrkabát ilyen magas nyakú, szerintem jól néz ki. :)
Gyakran volt, hogy öltönyben mentem be bizonyos elfoglaltságok miatt. Mármost gyakran volt ezen idő alatt, hogy nők szemeztek velem, vagy legalább megnéztek.
Ezzel ellentétben, most augusztusban egy kis dolgom volt pesten és beutaztam, de tekintettel a nagy melegre, csak térdig érő rövidnadrág, sportcipő és galléros póló volt rajtam, se táska se egyéb kiegészítő. Ebben a formában viszont gyakorlatilag láthatatlan voltam, úgy vettem észre. :) A hajviselet ugyan az, az alkatom is ugyan az.
Egyébként nem vagyok kifejezetten jóképű, sem egy nők-bálványa, 187cm magas vagyok, ~110kg és nem a kigyúrt fajtából. Szóval nem kifejezetten kövér, hanem afféle "mackós", ahogy mondják.
A lényeg amit ki akarok hozni a dologból, hogy ennyit számítana az öltözék? Mert sosem gondoltam volna. Annyiszor hallani, hogy nem a ruha teszi az embert. De ezek szerint mégis csak... :)
Ha nem a ruha teszi az embert akkor nem létezne divat. :P
És ráépülő milliárdos ipar.
És akkor a nők sem törődnének az öltözékükkel, hogy mi áll nekik jól és mi nem.
Akkor kiríttál a tömegből, nem mindennapi egy jól öltözött fiatal srác...
Most meg átlagosan voltál..
Ha hódítani mész az öltöny még ma is nyerő választás..
Valóban nem a ruha teszi az embert, de egy-egy előnyösebb darab (akár vékonyabb akár testesebb nőnek/férfinek) igencsak vonzó, vagy figyelemfelkeltő megjelenést tud kölcsönözni, ezek szerint neked jobban áll ha inkább fel mint le vagy öltözve.
Próbálj meg számodra előnyösebb nyári ruhákat hordani, nyilván amiben te is jól érzed magad....hisz az a jó a nyárban hogy a nagyon rövid daraboktól a hosszabakig minden belefér....és meglátod hogyan viszonyulnak hozzád akkor a nők. Hiszen a macisabb alkatú férfiaknak is vannak kimondottan szexi darabok, amik beindítják egy nő fantáziáját ha elmegy mellettük az utcán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!