Lányok, nektek milyen ünnepi öltözék (zakó, ing) jön be egy férfin?
Figyelt kérdés
Hétvégén vagyok hivatalos egy esküvőre és mivel nincsen kimondottan kimozdulós ruhám, ezért vennem kell. Viszont szeretnék olyat venni, ami vonza a lányok tekintetét, igazán férfias. Például színügyileg a fekete-bordó bejönne nektek? vagy sötétkék fekete? Vagy egyáltalán milyen típus?2014. aug. 11. 18:45
1/5 anonim válasza:
[link] nekem ez bejön, de a zakó egyiken se tetszik... vagy a vörös ing-fekete nyakkendő kombináció is jó... :)de ne fehér, nehogy azt higyjék, hogy te vagy a vőlegény :)
2/5 anonim válasza:
Fekete elképeztően szexi szerintem, de a vörös is igen jól fest, ha illik egy férfihez. Bár ha az igazat Bevallom, nekem a hétköznapokon is tetszik, ha egy férfi inget visel... :) 18/L
4/5 anonim válasza:
Jól választottál :) Akkor lényegében az amit linkeltem :) 1. voltam :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ez lett volna az eredeti terv, de így jött ki :D
2014. aug. 19. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!