Ismerek egy srácot, akinek nem volt sikere a nőknél addig, ameddig átlagos kocsija volt, viszont amióta megvette az új BMW-t, azóta fullos női vannak. Ingben jár és elegánsan öltözik. Persze nem irigykedem, mert megdolgozott érte, de még is ennyit számít ez?
Szerinted Berki Krisztiánnak milyen női lehetnének ha nem volna "családja" már? Nem az számít hogy kopaszodó vagy, hanem hogy legyél kigyúrt, sok pénzzel, jó kocsival szép házzal.
Manapság ez számít, de majd jönnek a buta nők, akik megmondják hogy azok akiknek ez kell, simán csak anyagias lotyók szánalmas viselkedéssel.
2014. aug. 12. 17:47
3/19 anonim válasza:
Igen bizony.
Majd fogják neked itt írni, hogy ez csak a ribiknél van így, de nem a normális nőnek is számítanak az anyagiak.
Ez egy állatias ösztön a nők ahhoz a hímhez fognak vonzódni aki a legjobb gének tudja adni az utódnak vagyis sportos férfias macsó és vagy ahhoz aki gondoskodni tud róla és a gyerekről anyagilag vagyis gazdag.
4/19 anonim válasza:
Nem a pénz számít, hanem a sikeresség. Egy új BMW-t az emberek jó része nem engedhet meg magának, így ő ebben már is sikeresebb volt a nagy átlagnál. Legalábbis látszólag.
5/19 anonim válasza:
igen
6/19 anonim válasza:
Neki igen...
Azért, dolgozott, hogy így szerezzen magának érdekembereket...
És Neked?
7/19 A kérdező kommentje:
Nekem van párom, akivel boldog vagyok. Csak érdekelt, hogy ennyit számítana ez? Hölgyeim, ti összejönnétek egy olyannal, akit még bottal se piszkálnátok, de ha kiderülnee, milyen pénzes, még is összejönnétek?( nyilván nem, mert nem a pénz számít, tudom :) )
2014. aug. 12. 17:51
8/19 anonim válasza:
felesleg megkerdezni osszejonnenek vele es mindent hazudnanak nekik amig eltartjak oket kozben persze siman lehet hogy csalnak a csavot ahogy ez lenni szokott
2014. aug. 12. 17:52
9/19 anonim válasza:
Valakinek számít. Nekem a pénz csak arra kell, hogy biztonságos hátteret biztosítson és megadjak mindent a szeretteimnek. A többi nem érdekel.
2014. aug. 12. 17:53
10/19 anonim válasza:
8-as
Jobb helyeken, pl az Arab világban ha a nő megcsalja a hapsit, szépen agyonverik és elássák valahol, itthon is működne nem?
Szerinted a gazdag araboknak miért vannak fiatal kis buta, de szép nőik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!