Mit javasoltok? Lányok válaszát nagy örömmel fogadom : )
Szóval mielőtt neki vágnék egy hosszú regénynek:
Nem a gép előtt nyiszi-nyuszi módon keménykedek....
Akkor vágjunk bele!
15éves fiú vagyok, most ballagtam. Nem buktam, csak az oviba szlajtottam. Szóval a lényeg, hogy most megyünk mind2-en gimibe. Én D-be ő C-be. Namármost volt időm kiismerni a ,,prédát az előző nyolc évben ;-) Egy úszó lányról lenne szó, nekem leírhatatlanúl tetszik, de sose mertem elhívni sehova félve a kudarctòl. Most, az utóbbi fél évben több bátorságot gyűjöttem, valamilyen különleges erőnél fogva :DD
Mivel 10 éve úszik gondolom csak az erős izmos pasik jönnek be neki.
Ellenérvek: 3 órán ő is mellém ült
Nem akarok beképzelt lenni, de úgy elég nehéz illúziót kellteni magamról, hogy nem írok le dolgokat; nem vagyok hülye főképpen a reál dolgokat szeretem :-P ezért amibe tudok segítek, hülyén se nézek szerintem ki, ezt a nővèremtől tudom :-D hisz ő bizat a barátnő szerzésre
Szóval ennyi lenne, mivel telórol írtam nem lett egy bőbeszédű, de további dolgokra gépről szivesen írok. ;-)
Have a nice day ! :-)
Ja és a kérdés: Elhívjam valahová?
Igazából nem a válaszra vagyok kíváncsi hanem az össz véleményetekre!
Szerintem hívd :) valószínű bír téged és itt az ideje, hogy kiderítsd: hogyan bír? mint barát, vagy Ő is szeretné, hogy több legyen köztetek.
Ha úgy érzed lenne bátorságod elhívni valahová akkor én abszolút buzdítanálak :)
Ha gondolod nekem jöhet privát, szívesen elolvasom a bővebb változatot is :D
Hívd csak el.:D Szerintem örülne,ha te kezdeményeznél.
Mivel nem ismerem,de azt elárultad,hogy sportos mindenképpen valami olyan helyre hívd el ami nem olyan egyhelyben ülős.Persze csak,ha a környeken van rá lehetőseg.:) Utána szerintem jöhet egy mozi vagy hasonló.
Ha kicsit félénkebb vagy akár azt is megkérdezheted tőle hogy van-e kedve elmenni veled egy kicsit sétálni iskola után (én nem vagyok egy direkt lány nekem nem feltétlenül jönne be a mozi ilyesmi persze te ismered őt hogy mit szeret mit nem) de a lényeg hogy mindenképp megér egy próbát.
SZURKOLOK ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!