Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most jelent valamit? Bízik...

Ez most jelent valamit? Bízik bennem? Elsősorban lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel az utóbbi időben nagyon jóba lettünk. Interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot és minden nap beszélünk és néha megemlíti hogy milyen régen találkoztunk már. Azt is elmondta hogy sírt egy romantikus filmen. Ez azt jelenti hogy bízik bennem? Vagy én értem félre az egészet?
2014. júl. 18. 23:22
 1/4 anonim válasza:
A filmes szerintem nem utal erre, viszont amit előtte írtál, abból úgy gondolom, hogy nem vagy közömbös számára:)
2014. júl. 18. 23:24
 2/4 anonim válasza:
Szerintem pedig ez még nem jelent semmit... menjél biztosra. egyszerűen csak találkozzatok, aztán majd a testbeszédéből többet leszűrhetsz ;)
2014. júl. 18. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Bízik benned igen:)
2014. júl. 18. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem..én nőként olyannak is simán elmondanám, hogy sírtam egy filmen, akivel nem vagyok túl közeli kapcsolatban. Ettől persze még bízhat benned.
2014. júl. 19. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!