Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok aki akar beszélni az...

Lányok aki akar beszélni az írjon privit. Mert sose lehet tudni. Te akarsz?

Figyelt kérdés
Nem itt akarok,nőt szerezni,mert neten hülyeség,csak beszélgetni,normális ember módjára.És az olyan fiúk akik nőnek érzik magukat,azok se írjanak,mert genetikailag nem azok.Miért nőkkel,ha nem akarok többet,csak azért mert velük jobban elbeszélgetek,ennyi.Nos ki akar írni?

2014. aug. 11. 23:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Jól lenne beszélgetni valakivel aki nem akar tőlem semmit írhatsz (megengedem:D)
2014. aug. 12. 10:56
 12/39 anonim ***** válasza:
Micsoda szájkarate van ittxDD
2014. aug. 12. 11:21
 13/39 anonim ***** válasza:

Elmondom, hogy én vagyok a 3-as, 4-es és a 7-es. :)

Az első válaszomat javítottam a 4-essel. Amúgy, meg általánosban nem tanultad, hogy pont és vessző után szóközt kell rakni? Valamint, és után vagy előtt nem rakunk vesszőt!

Kivéve, ha nem annak szánod az és-t, mint most én az előbb. Azért kötöttem beléd, mert te is belekötöttél az 1-esbe úgy, hogy te sem írtál helyesen!

2014. aug. 12. 12:30
 14/39 A kérdező kommentje:

Azért kötöttem bele az egyesbe,mert nem a kérdésre ad választ,egyáltalán.

Amúgy ez neten nyelvtan, itt nem érdekel a helyesírás,mert mindig fog változni,sajnos a kézírásra is igaz.De nem az a lényeg hogy neten hogy írsz,ha csak nem olyan pályára mész,hanem hogy a való életben mennyire tudsz.És csak megsúgom,te kezdted a helyesírási hülyeséget itt.

Először egy értelmetlenséget írtál,aztán meg,mivel nem tudtál visszavágni semmivel,így jön a nyelvtan,a világ egyik legszánalmasabb dolga.

2014. aug. 12. 20:24
 15/39 anonim ***** válasza:

Őőőő! Mit írtam? Én, csak a helyesírásba kötöttem bele. :))

Az első kommentelő nem én voltam. :D

Amúgy, meg jó buta lehetsz. Én, csak próbálom neked megmutatni, hogy mi az élet. Soha nem fogsz talpra állni, ha így állsz a dolgokhoz. Értelmetlen, hülyeségen húzod fel magad, miközben a hátad mögött röhögök. XD

Így soha nem fogod megálni a helyed az életben, ezt elhiheted. Soha ne menteketőzz, ne stresszelj, légy laza, szrd le azok véleményét akik neked nem fontosak, ha ez megvan a csajok özömleni fognak. Nagyon kevés ilyen pasas van és ezt a lányok szeretik. ;)

Valamint barát szerzésben és munka találásában is nagyon hasznos. :)

2014. aug. 12. 20:47
 16/39 anonim ***** válasza:
*özönleni
2014. aug. 12. 20:51
 17/39 A kérdező kommentje:

Te nem vagy okos az biztos.Honnan ismersz hogy mien vagyok?Hogy hívnak engem ha annyira ismersz?

Én ilyen vagyok,most rajtad röhögök hogy a helyesírásba kötsz bele,mikor nem is tartozik a kérdéshez.Plusz azt se tudod ki vagy,na ez vicces az biztos.

Ja és leírtam nem itt akarok,se barátot,se párkapcsolatot keresni,csak beszélgetni mert unatkoztam,persze az ilyen okosnak hiszem emberek már csak tudják.Mert hiába írod le szó szerint nem fogja fel,na ez a vicc,és még te jössz a helyesírással,amikor ez jóval nagyobb probléma.

2014. aug. 12. 21:28
 18/39 A kérdező kommentje:
Meg a helyesírás hogy kapcsolódik az élethez?Nálad elgurult valami?
2014. aug. 12. 21:29
 19/39 anonim ***** válasza:

Áhhh, b+! XD

Látom te tényleg buta vagy. :D

Ez az év poénja! :D

Olvasd el mégegyszer! XD

Ezt nem tudom felfogni, én ezt kirakom facebookra ha nem harakszol:)) Ilyen nincs XD

Egyébként hány éves vagy?

A helyesírásos kommentjeimmel, csak kíváncsi voltam hogy, hogy reagálsz :))

De egyébként 13-14 éves vagy?

Korodat megnézem de válaszolni mégegyszer nem fogok :D

2014. aug. 12. 21:43
 20/39 anonim ***** válasza:
Én is tolyok a helyesírásra kölök. Úgy értem hogy, ha rajtad röhögnek vagy csúfolnak stb... Akkor ne állj le velük vitázni, ne hagyd hogy röhögjenek rajtad. Röhögj te rajtuk. Ebben az esetben én voltam a kötekedő, te meg az áldozat. Így érted már? Belédkötöttem és te idegesíted magad ezen. Ha nem reagáltál volna a kommentjeimre, vagy csak egy smyle-t küldtél volna, esetleg azt írtad volna nekem, hogy szórakozz máshol akkor te domináltál volna.
2014. aug. 12. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!