Lányok aki akar beszélni az írjon privit. Mert sose lehet tudni. Te akarsz?
Figyelt kérdés
Nem itt akarok,nőt szerezni,mert neten hülyeség,csak beszélgetni,normális ember módjára.És az olyan fiúk akik nőnek érzik magukat,azok se írjanak,mert genetikailag nem azok.Miért nőkkel,ha nem akarok többet,csak azért mert velük jobban elbeszélgetek,ennyi.Nos ki akar írni?2014. aug. 11. 23:08
1/39 anonim válasza:
te ne magyarzad meg nekem hogy mi vagyok fizettem milliokat a rohadt genetikad miatt szoval vagyok olyan jo muf mint a tobbi okeyyyy ?????
2/39 A kérdező kommentje:
Először tanulj meg írni.2 mondtam nem szexről,meg párkapcsolati ismerkedésből,akarok itt beszélgetni,de ha ennyit nem fogsz fel.Amúgy meg egészségedre.
2014. aug. 11. 23:28
3/39 anonim válasza:
Pont és vessző után szóköz. Te sem írsz valami helyesen
5/39 A kérdező kommentje:
3-as egyszer elírtam,jujj egyből vissza kellene mennem 4-ikbe,azta.Téged sem az eszedért szeretnek,ha ennyire azt mondod hogy nem tudok írni.
2014. aug. 11. 23:42
6/39 A kérdező kommentje:
Ja és hasonlítsd össze az egyes válaszolóéval,én 1-et hibázok,akkor ő?
2014. aug. 11. 23:43
7/39 anonim válasza:
Megint lehagytál egy vesszőt. XD
Megint nem raktál szóközöket. :D
8/39 anonim válasza:
Mások hibájával nem mentegetőzünk!
9/39 anonim válasza:
Mifan, Szkuvi, nem biroty a kritikát?
10/39 A kérdező kommentje:
7-es. Miért kellene szóközt rakni?
De akkor helyesírás hogy örülj is.
1-ső válaszoló. Nagy betűvel kezdünk mondatot,ékezetes szavak (jaj hogy mobil),és a vesszők?
3-as.Mondatvégéről a pont?
7-es meg tud írni,csak nagy a pofikája a semmire.
És még egy kérdés ,itt mindenkihez.MI A KÉRDÉSEM?Talán arra kell válaszolni,és nem helyesírással trollkodni,de látszik hogy a felfogás a béka segge alatt,úgyhogy az ilyen csak maradjon csendben.
2014. aug. 12. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!