Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, igaz, h ha tetszik...

Fiúk, igaz, h ha tetszik nektek egy lány, akkor mindent megtesztek, h megszerezzétek?

Figyelt kérdés
Szóval szerettek ti kezdeményezni? És ha nem kezdeményeztek, akkor nem is érdekel titeket a lány?
2014. aug. 11. 23:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
*tudja
2014. aug. 12. 00:06
 22/25 A kérdező kommentje:
Nekem az jutott eszembe, h talán csak barátkozni akar...azért egy facebook jelölés nem olyan "komoly lépés" szerintem... még akkor is, ha élőben teljesen egyértelmű volt, h mi a helyzet. Tényleg azt szoktam meg, h ha tetszem valakinek, az nem rám fog várni, hanem "rámhajt"...ez tényleg ennyire egyénfüggő lenne?
2014. aug. 12. 00:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Tudod, én sem hajtok egy olyan lányra, aki nem viszonoz semmit! Élőben szemezgetett veled, kereste a társaságod, bejelölt facen. Mit vársz még? Mennyiszer kezdeményezzen? Ő már 2-szer lépett, most lépjél te! Pasiként nem nagyon állnád meg a helyed. :)

Nem kell randira hívnod, csak beszélgess vele. :))

2014. aug. 12. 00:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Annyira... gáz ez a "hajtson rám" hozzáállás, már ne is haragudj! Ha így gondolkodsz, inkább hagyd az egészet a fenébe! Képzeld el, hogy ezer féle ember létezik és egyáltalán nem olyan hajtós mindenki, mint ahogy azt gondolod. Az embereknek ezerféle személyisége van. Én magam is olyan vagyok, hogy nem akarok hajtani senkire, mert az idegesítő lehet. És tudom, hogy ezzel finoman szóval sem vagyok egyedül. *sóhaj*
2014. aug. 12. 13:15
 25/25 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem azt írtam, h elvárom, h rámhajtsanak, hanem h eddig ezt tapasztaltam, és ezért vagyok bizonytalan a mostani helyzettel kapcsolatban... Igazatok van, ő tényleg tett lépéseket már, jobban átgondolva valóban én jövök most... köszönöm mindenkinek aki segített!
2014. aug. 12. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!