Fiúk, igaz, h ha tetszik nektek egy lány, akkor mindent megtesztek, h megszerezzétek?
Kíváncsi lennék a történetre, miből gondoltad, hogy tetszel neki. Leírod, hogy találkoztatok?
Amúgy meg simán lehet, hogy nem mer közeledni. Vannak hozzám hasonlóan, akik vannak annyira önérzetesek, hogy nem mernek közeledni, mert félnek, hogy nyomulásnak veszik. Épp ahogy te is vagy ezzel. Hát férfiben is van ilyen, jó ha tudod. :)
Párszor személy szerint túlléptem már az efféle gátlásomon, de mindig időbe tellett és nem is ment könnyen. Hozzáteszem, mindig meg is bántam.
A közös ismerősünknél volt egy házibuli. Szemkontaktus, folyton kereste a társaságomat, félrevonult velem beszélgetni... Másnap dolgom volt, úgyhogy korábban haza kellett mennem, előtte még beszéltünk pár szót, aztán az ajtóban állva még vagy tíz percet.. mintha direkt beszéltetett volna, látszott is rajta, h nem nagyon akarja h menjek. Azért az ember érzi, milyen mikor tetszik valakinek...utána meg mások is mondták, h kívülről is egyértelmű volt.
Örültem neki, mert nekem is nagyon szimpatikus volt és tetszett. Másnap be is jelölt a facebookon, nagyon örültem és gondoltam most biztos fog írni. De azóta semmi.
Egyértelmű!
Ha már kezdeményezett, másodjára neked kell, vagy honnan dudja, hogy tetszik-e neked? Ő sem akar nyomulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!