Lányok, volt már, hogy meggondoltátok egy pasival kapcsolatban magatokat? Mit csináltok?
Velem ez történt... kétszer is megpróbálta, de nekem más kellett... de rájöttem, nagyon kevés pasi gondolja komolyan a dolgokat, és ő komolyan gondolta! Hiányzik, ahogy jött utánam, amikor azt mondta, csak azért jött a buliba, hogy engem lásson, és nélkülem nem ér semmit a buli...
de mostanság meg hanyagol. Más nőkkel ismerkedik. Mit csináljak? Mit csináltok ilyenkor?
Ja,volt.
Aztán rájöttem,hogy hiányzik a figyelme,ahogy törődik velem,de nem véletlen nem mentem bele egy kapcsolatba. Így nem tettem semmit.
Szóval neked a figyelem hiányzik,meghogy vele lehetne komolyan is,mert pl( feltételezhetően) nem verne át,vagy ténylegesen konkrétan maga az ember,mert rájöttél mégis csak tudnád szeretni?
Ha az utóbbi,hát keresd fel.
Az ok, de a kérdés,hogy neked ő kellék lenne?
Vagy sem?
Érted.
Mert nálam így nézett ki egy visszautasítás,amit később " megbántam".
Más kellett volna,ott volt ő,odafigyelt,nagyon kedves stb. De nekem más kellett. Vele lehetett volna komolyan is,elküldtem. Aztán másikban csalódtam,ő meg nálam feladta. Aztán elkezdett hiányozni. Aztán elkezdtem használni az agyam,belegondoltam: tudnám szívemből szeretni,ahogy megérdemelné? Válasz: nem.
Hát ezért nem is tettem semmit.
Ha nálad nem erről van szó,akkor meg hajrá.
2-es vagyok.Kifejtem röviden mert még mindig nem jutott el az agyadig.
Szereted?Nem? Akkor miért vagy vele? Kényszerből? Man are you okay?
Érted nem szeretitek egymást,ez a kapcsolat még sza rabb lesz ha folytatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!