Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, volt már, hogy meggond...

Lányok, volt már, hogy meggondoltátok egy pasival kapcsolatban magatokat? Mit csináltok?

Figyelt kérdés

Velem ez történt... kétszer is megpróbálta, de nekem más kellett... de rájöttem, nagyon kevés pasi gondolja komolyan a dolgokat, és ő komolyan gondolta! Hiányzik, ahogy jött utánam, amikor azt mondta, csak azért jött a buliba, hogy engem lásson, és nélkülem nem ér semmit a buli...

de mostanság meg hanyagol. Más nőkkel ismerkedik. Mit csináljak? Mit csináltok ilyenkor?

2014. aug. 11. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a vonat már elment, szerintem hagyd a 3,14csába!
2014. aug. 11. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez akkor hülyeség volt amikor kényszerből tetteted hogy szereted,ezzel őt is meg magadat is megalázod és lejáratod,inkább váljatok el ha nem szeretitek egymást.Egy kapcsolat ne arról szóljon már hogy be vagy fosva az élettől,mert nincs önbizalmad.
2014. aug. 11. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja,volt.

Aztán rájöttem,hogy hiányzik a figyelme,ahogy törődik velem,de nem véletlen nem mentem bele egy kapcsolatba. Így nem tettem semmit.

Szóval neked a figyelem hiányzik,meghogy vele lehetne komolyan is,mert pl( feltételezhetően) nem verne át,vagy ténylegesen konkrétan maga az ember,mert rájöttél mégis csak tudnád szeretni?

Ha az utóbbi,hát keresd fel.

2014. aug. 11. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem is 2x akart összejönni és mind a kétszer az első randi után megmondtam, hogy nekem kellemetlen és nem volt túl megnyerő. Ez ciki volt persze, főleg másodjára. Mondjuk nekem nem kellett más, nem volt szükségem senkire. A második után már nem is beszéltünk. Szóval nekem pl nem hiányzik, de ajánlom neked, hogy sportolj vagy pl sorozatozz :)
2014. aug. 11. 22:06
 5/9 A kérdező kommentje:
rájöttem, hogy ő az 1%... és idáig minden pasi oldalán csak egy kellék voltam...
2014. aug. 11. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ok, de a kérdés,hogy neked ő kellék lenne?

Vagy sem?

Érted.

Mert nálam így nézett ki egy visszautasítás,amit később " megbántam".

Más kellett volna,ott volt ő,odafigyelt,nagyon kedves stb. De nekem más kellett. Vele lehetett volna komolyan is,elküldtem. Aztán másikban csalódtam,ő meg nálam feladta. Aztán elkezdett hiányozni. Aztán elkezdtem használni az agyam,belegondoltam: tudnám szívemből szeretni,ahogy megérdemelné? Válasz: nem.

Hát ezért nem is tettem semmit.

Ha nálad nem erről van szó,akkor meg hajrá.

2014. aug. 11. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.Kifejtem röviden mert még mindig nem jutott el az agyadig.

Szereted?Nem? Akkor miért vagy vele? Kényszerből? Man are you okay?

Érted nem szeretitek egymást,ez a kapcsolat még sza rabb lesz ha folytatjátok.

2014. aug. 11. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok együtt senkivel...
2014. aug. 11. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig ez tisztára úgy tűnik.Amúgy ha nem szereted,értelmetlen bármit is csinálni.
2014. aug. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!