Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy jelzitek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy jelzitek, ha meggondoltátok magatokat egy pasival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tehát, ha valakit visszautasitottatok, de meggondoltátok magatokat később, hogy jelzitek a fiúnak?

Csak odamentek hozzá? Vagy jeleket küldtök?

Lányok, hogy jelzitek, ha meggondoltátok magatokat egy pasival kapcsolatban?

2014. febr. 7. 15:55
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:
hát ha már ennyire szeszélyes a leányka akkor igen is szenvedjen és menjen oda a palihoz, ne küldözgesse a jeleket, amiket amúgy sem veszünk észre.
2014. febr. 7. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát, én nem szoktam meggondolni magam, esetleg fordítva igen, ha belemegyek a kapcsolatba, aztán jobban megismerem, és mégsem vele képzelem el a jövőm.
2014. febr. 7. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy jelzem, hogy fél lábra állok, egyik kezemet a fejem fölé emelem, a másikat vizszintesen magam elé, majd háromszor előre hajolok kb. 20 fokos szögben, ezután eléneklek egy afgán népdalt, amit balalajkán kísérek.

21/Nö

2014. febr. 7. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
A lányok nem szokták meggondolni magukat egy pasival kapcsolatban, legfeljebb ha a pasi jobban néz ki, mint előtte. Ez esetben nem jelzik sehogy.
2014. febr. 7. 16:21
 5/13 anonim válasza:

Szerintem mondd meg neki. Ha csak jeleket küldesz, elég valószínű, hogy nem fogja észrevenni..

L

2014. febr. 24. 16:16
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi, de én vagyok a pasi :)
2014. febr. 24. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem szoktam meggondolni magam. DE, ha mégis történne ilyen, azt hiszem elhívnám egy közös programra, de "csak mint haver, a barátaim nem érnek rá, neked lenne kedved?" Szóval lazán, de valamennyire kezdeményeznék, aztán várnám, hogy mi sül ki belőle: semmi, szorosabb barátság, vagy esetleg kapcsolat. De mivel régimódi vagyok (nagyon), így nem igazán flörtölnék, várnám, hogy a férfiú bókoljon.

22/N

2014. febr. 24. 17:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondanád, h csak mint haver, aztán várnád, h ő kezdeményezzen? Hát arra várhatsz ítéletnapig :D
2014. febr. 24. 17:15
 9/13 anonim válasza:
Bocs, akkor félreértettelek (5-ös vagyok). Ebben az esetben nehezebb a kérdés, mert lehet, hogy ő úgy érzi, tök egyértelmű jeleket ad, közben meg te nem veszed ezt észre. Ha úgy érzed, hogy meggondolta magát, akkor próbálj meg óvatosan rákérdezni. De ne szaladj teljes gőzzel előre, csak vesd fel a témát, és meglátod, hogy reagál.
2014. febr. 24. 18:05
 10/13 A kérdező kommentje:
oké :/ ehh.... nincs egyszerű dolgunk.
2014. febr. 25. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!