Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy jelzitek, ha meggondoltátok magatokat egy pasival kapcsolatban?
Tehát, ha valakit visszautasitottatok, de meggondoltátok magatokat később, hogy jelzitek a fiúnak?
Csak odamentek hozzá? Vagy jeleket küldtök?
Lányok, hogy jelzitek, ha meggondoltátok magatokat egy pasival kapcsolatban?
Én úgy jelzem, hogy fél lábra állok, egyik kezemet a fejem fölé emelem, a másikat vizszintesen magam elé, majd háromszor előre hajolok kb. 20 fokos szögben, ezután eléneklek egy afgán népdalt, amit balalajkán kísérek.
21/Nö
Szerintem mondd meg neki. Ha csak jeleket küldesz, elég valószínű, hogy nem fogja észrevenni..
L
Én személy szerint nem szoktam meggondolni magam. DE, ha mégis történne ilyen, azt hiszem elhívnám egy közös programra, de "csak mint haver, a barátaim nem érnek rá, neked lenne kedved?" Szóval lazán, de valamennyire kezdeményeznék, aztán várnám, hogy mi sül ki belőle: semmi, szorosabb barátság, vagy esetleg kapcsolat. De mivel régimódi vagyok (nagyon), így nem igazán flörtölnék, várnám, hogy a férfiú bókoljon.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!