Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hová jo menni egy friss kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretném holnap elvinni baratnomet valahová Debrecenben de nem tudom hová vigyem el délután. Segitsetek 17f, o 15lany2014. jan. 29. 21:59
2/3 A kérdező kommentje:
Valahol a belvárosban gondoltam volna inkább :D
2014. jan. 29. 22:31
3/3 anonim válasza:
Menjetek korizni! A Nagytemplom előtt ingyenes koripálya van, 500 Ftért lehet bérelni is, ha nincs sajátotok! Utána beülhettek inni egy forrócsokit, szerintem ez tök jó program:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!