10-es ha meg se próbálod.Csak nem látod be hogy ezzel mennyit ártasz majd magadnak később.
2014. aug. 11. 21:55
12/17 anonim válasza:
Nem akarok vitatkozni, de hidd el, én rengeteget próbálkoztam, most már inkább ettől jobban függetlenítve akarom élni az életem, és érdekes, így jobban is sikerülnek a dolgaim, mint ha sokat foglalkoznék a politikával. :-)
Peace!
2014. aug. 11. 22:22
13/17 A kérdező kommentje:
hát a politikai pártok vitáival én sem foglalkozom, de az eszmék, na azok engem éltetenek :D
2014. aug. 11. 22:23
14/17 anonim válasza:
12-es most még jó,majd felnőttként eszed a kefét,ha meg az vagy akkor nemsokára fogod.Itt ne a csomó párt hülye magyarázatát,meg vitáit,meg egymásra mutogatásait tekintsük politikának,mert a mai politika nem politika,hanem nyilvános korrupció.Egy új eszme kell,csak senkit nem találok akivel elkezdhetném az utamat.
2014. aug. 11. 22:27
15/17 anonim válasza:
Felnőtt vagyok, bogaram, megjártam az elmúlt években mindenfélét, az a tapasztalatom, hogy az eszmék senkit nem érdekelnek ott, ahol az irányítás zajlik, tisztességes dolgozó és dolgozni akaró embereket megalázó szabályozásokat hoznak, miközben a lusta kisebbségnek nyalják a fenekét a segélyekkel, ezen pedig nem akarom idegesíteni magam, mert én túl kicsi vagyok a változáshoz.
Ott a Kétfakrú Kutyapárt, azon legalább lehet nevetni, a többi mehet a sunyiba.
Kérdező, bocs!
2014. aug. 11. 22:43
16/17 anonim válasza:
Igen 15-ös ez így igaz,de ha ebben nől fel a gyereked,sőt rosszabban akkor is mond ezt.Meg ha a gyereked egy olyannal kerül egy osztályba(kisebbség) aki minimum szórakozásból beleveri a fejét a padba,az oktatási rendszernek köszönhetően te meg semmit nem tehetsz,mert ha próbálsz még te fogsz börtönbe kerülni,plussz hogy nem küzdesz így elfognak venni tőled mindent,miért mert majd megtehetik,ennyi,teneked pedig szó nélkül tűrnöd kell.De nem akarok vitázni,mert nem az a kérdés,meg majd te is kitapasztalod.
2014. aug. 11. 22:48
17/17 anonim válasza:
Igen, eléggé foglalkoztat és ami érdekes, hogy egészen más véleményem van, mint amit otthon hallok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!