Vannak itt olyan lányok, akiket komolyabban érdekel a politika?
Figyelt kérdés
Mondjuk 17-21 közt.2014. aug. 11. 21:34
2/17 anonim válasza:
Irány a politika rovat. Ott biztos nagyobb számban vannak jelen. :)
4/17 A kérdező kommentje:
Hát nem kenyerem az interneten való ismerkedés, csak érdekel vannak e olyanok, igen persze ott biztos lennének, de a kérdés hülyén nézne ki ott, valamint akik ott vannak nyilván azért vannak ott, mert érdekli őket...
2014. aug. 11. 21:40
5/17 anonim válasza:
Egy bizonyos szinten igen. Csak az a baj, hogy nem sok emberrel lehet normálisan megvitatni az álláspontokat, mert szinte az összes torokra megy.
6/17 anonim válasza:
olyan lánnyal én is ismerkednék:)
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, épp ezért is nem jó a politika rovat, de én annyira imádok vitatkozni normális hangnemben a velem mondjuk úgy nem ugyan azt gondolókkal (kb mindenki ebbe a körbe tartozik :D)
2014. aug. 11. 21:42
8/17 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de komolyabban érdekel a politika,csak az 5-ös összefoglalja hogy mi a baj,az emberek nem változnak,és ezért inkább nekiesnek a másiknak.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, sokakkal ez a baj
2014. aug. 11. 21:44
10/17 anonim válasza:
Biztos van, de én azóta nyugodtabb vagyok, amióta csak minimális szinten foglalkozom ezzel a témával. Vannak dolgok, amiken úgyse tudok változtatni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!