Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki? (bővebben lent)

Mit írjak neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy bulin sokat ittunk a haverommal és odaültünk 4 vadidegen lányhoz. A haverom is és én is ráhajtottam egyre, neki később is összejött, de én nem akartam már másnap, mivel csak azért hajtottam a csajra, mert részeg voltam. Viszont volt ott egy másik csaj, aki tetszik nekem (józanul is) és a fülembe jutott, hogy én is tetszek neki valamennyire. Ezt onnan tudom, hogy a haverom írta annak a csajnak, akire ő hajtott, hogy én megyek másnap is, erre a csaj írta, hogy az XY örülni fog. Viszont nem tudom mit írjak neki, mert ha most hibázok, akkor biztos, hogy soha nem fog összejönni, mert vegyük azt, hogy az orra előtt hajtottam rá a barátnőjére. Légyszi segítsetek!

2014. aug. 11. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
ne irj neki, majd beszelgettek ha taliztok. mar ha jol vettem ki taliztok tobben. ha nem, akkor irj ra h mizu kipihente e magat stb h van es kerdezz ra h van e kedve talizni veled
2014. aug. 12. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!