Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » üdv. Mit írjak hogy ne ijessze...

üdv. Mit írjak hogy ne ijesszem el?

Figyelt kérdés

van egy lány csak látásból ismerem, szemezni szoktunk de sajna ritkán látom.Megtudtam mi a neve megtaláltam facen arra gondoltam írok neki hogy találkozzunk valahol de egy rohadt épkézláb mondat nem jut eszembe.Meg attól tartok írok neki és megijed hogy " ú ez most mit akar?"

Lányok volt olyan hogy tetszett egy fiú és ő írt nektek hogy fussatok össze valahol dumálni? mit írt ? MI lett az egészből?

2014. aug. 9. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Írd meg neki az igazat :)

Gondolom tudja ki vagy

2014. aug. 9. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is jelöld be facen. lájkolgasd a dolgait és pár nap múlva irj neki. Addig meg találd ki hogy mit irj. Lehet ha bejelölöd akkor látsz olyan dolgokat amik közösek benne.
2014. aug. 9. 14:32
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon nem akarom belevonni a facet, inkább személyesen ismerném meg csak nem tudom mit írjak hogy eljöjjön valahova sétálni beszélgetni
2014. aug. 9. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyu, ez tök egyszerű.

Ha bejössz neki nem fog megijedni, hanem elmegy veled.

Ha nem, akkor édes mindegy hogy milyen cuksikán írod meg neki, úgy is elutasít.

Persze, legyél kedves, de nem a dumán fog múlni.

2014. aug. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!