Kedves lányok valaki ismerkedni? 21F
Komoly kapcsolatra keresek megfelelő partnert :) olyat akit tudok szeretni, tisztelni, becsülni és ő is ugyanígy érezne irántam :) lehetőleg Pest megyéből, 18-22 év között :)
lehetőleg fake-k kerüljenek :) és az olcsó ribik sem érdekelnek :) szóval kérem ők is kerüljenek el, biztos találnak mást aki foglalkozik velük :)
ha a feltételeknek megfelelsz és szeretnél ismerkedni várom leveled :) ha csak betévedtél, vagy nem felelsz meg a feltételeknek akkor további jó éjszakát :)
21F
#1:
bocsi mami, túl koros vagy :S egy életre keresek párt de az én élethosszomra nem a tiedre :) pontosítanék 160 évig fogok élni, de azért egy 80 év boldogságnak örülnék :)
#2:
vannak bizony :) itt az oldalon több kedves lányt is találtam, csak elég messze...aki meg közel volt, ők sajnos foglaltak voltak :) de nem adom fel :)
#3:
eredetileg nem ez a funkciója, de ez egy multifunkciós oldal :) és ha belegondolsz a kérdés megfelelő :) láttam már sokkal durvább funkcióját az oldalnak :) szóval ez még a szebbik része, főleg hogy többeknek sikerült párt találniuk itt :)
#5:
köszi :)
#6:
nem :) nem írtam el!
#9:
nem én pontoztalak le, én nem is pontoztam :) tudom, hogy számos más oldalt találtak ki rá, én is fent vagyok több ilyen oldalon, még pénzt is áldoztam rá...de sajnos sikertelenül...amikor ide jöttem már az első nap több kedves lányt is megismertem, pedig nem is párkeresési céllal kerestem, csak rájuk írtam :) főleg meg van ennek az oldalnak az előnye a párkereső oldalakkal szemben...és engem ért már kellemes csalódás ilyen téren :) mint a vakrandi...nem látod a másik külsejét, csak amit ír, ahogy leírja a belsejét, mit gondol, mit érez...persze hazudhat, de annak nincs értelme...az ember a test az elme és a lélek hármasa...sokan sajnos csak a test felszín egy része alapján választanak párt...talán azért is tart olyan rövid ideig a kapcsolat...persze kell a testi vonzódás is...de nem csak azt kell keresni! na mind1 nem részletezem :) de ha szeretnéd szavazok a kedvedért, hogy ne 0%-on legyen a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!