Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az lehetséges, h csak baráti...

Az lehetséges, h csak baráti alapon írogat vagy keres, hív?

Figyelt kérdés
Van egy fiú ,aki szokott írni meg jó elvagyunk de honnan tudom ,h h tekint rám ? Nem úgy tűnik ,mint ha zavarná ha esetleg más pasiról beszélek vagy ismerkedek vele .Sokat bókol ,de még soha nem hívott el sehova. Kb 4 hónapja beszélünk.
2014. aug. 10. 23:23
 1/4 Igazmondó666 válasza:
megvan rá az esély hogy bejössz neki, de nem mer lépni, és ha tényleg bejössz neki akkor egyszerűen csak uralkodik magán mikor más pasikról beszélsz hogy ne tűnjön féltékeny tipusnak
2014. aug. 10. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen ,de én nem merek rákérdezni ,meg ettől én visszafogottabb vagyok .Nincs vmi olyan kérdés vagy szöveg ,amivel rálehetne jönni ? Tudom ez így fura ,de sztem értitek
2014. aug. 10. 23:30
 3/4 Igazmondó666 válasza:
első vagyok, mindenképp személyesen kell ezt megbeszélni vele(persze ha van rá lehetőség) mondjuk vezesd rá a témára hogy hogyan képzeli a jövőt, pl.: család (de ezt ne vedd komolyan a kérdést) így felvezetve a témát jöhetnek a megszokott kérdések hogy milyen tipusú lányok jönnek be neki stb. csak kiváncsiságból hány évesek vagytok?
2014. aug. 10. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
én 17 ő 19
2014. aug. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!