Tetszem neki, de már mégsem kellek/kellenék?
Figyelt kérdés
Egy ideig szinte rajongva közeledett, keresett, érdeklődött. Ez megszűnt lassan. Még mindig kedves, ha beszélünk, flörtölni is szokott, jóban is vagyunk, de valami megváltozott.
Nem keres...
Hagyjam a francba? :(
2014. aug. 10. 18:27
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mi a nemed? És valami konkrétabban is leírhatnád.
3/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha TE keresnéd? Vagy leesne az aranygyűrű? Néha kell visszajelzés is ám. Ha azt érezteted, hogy egyoldalú a dolog, akkor fogja magát és odébb áll. Joggal, hozzáteszem. Ki akarna egyoldalúan udvarolgatni valakinek, akit nem érdekel?
4/7 anonim válasza:
Miért érzem úgy, hogy ez egyoldalú volt...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, az elején ő keresett többször, de ezzel nincs semmi baj. Más a munkakörünk, ő az elfoglaltabb+tanul is, így nem nyomultam, tudtam, ha van ideje, keres és megbeszéljük a talit.
Láttam rajta, hogy elég feszült, így ráírtam. Nem válaszolt, pedig még aznap látta. Sosem csinált ilyet azelőtt, örült, mint majom a farkának, ha meglátott.
Akkor, mikor felhozódott, hogy miért nem írok se semmi, ezt nem is említettem neki...mármint, hogy nem válaszolt.
Hagytam.
ő 20, én 18.
2014. aug. 10. 18:37
6/7 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy tetszik nekem. Kimutattam.
2014. aug. 10. 18:40
7/7 anonim válasza:
Egy idő után megunja az ember, hogy zárt kapukat dönget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!