Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti szeretitek ha...

Lányok ti szeretitek ha valaki leszólít titeket az utcán?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem utcán vagy neten hol?

Hát ott ahol a normális emberek: szórakozó helyen, baráti társaságban, suliban/munkahelyen, valamilyen szakkörben/táborban, rendezvényeken stb stb

2014. aug. 10. 15:56
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
8-as addig örülj, amíg megbámulnak, utána itt fogsz rinyálni 35 évesen, hogy nem bámulna k meg, akkor fogok én röhögni rajtad :D
2014. aug. 10. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Vicces, hogy az összes férfi ezzel jön, hogy örüljünk, ha megbámulnak. Tényleg, micsoda, móka, hogy állandóan majd kiesik a szemük a férfiaknak ÁLLANDÓAN, te örülnél neki, hogy mindig bámulnának?
2014. aug. 10. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:

#7-es hozzászóló

#4-es vagyok. ez miért olyan elképzelhetetlen. már párszor volt így, hogy utcán voltam és pár normális srác odajött, hogy van-e kedvem velük lógni. én meg elmentem velük a parkba, ismerkedtünk, hülyültünk, megittunk egy üveg bort vagy pezsgőt, aztán ennyi, este meg elkísértek haza. Több ilyen barátságra is szert tettem és sokkal többet megtudtam a fiúkról egy este alatt, mint a volt pasimtól, mert az mindig titkolózott.

Persze, ha egy egyedülálló 40-es férfi szólít le, akkor nem bizti, hogy szóba állnék vele.

2014. aug. 10. 16:02
 15/20 anonim ***** válasza:

szerintem 5 év múlva is így bámulnak majd, szóval nem félek:) és egyébként nem szeretem, magam miatt szeretek csinos lenni, mert imádok jól öltözni, sminkelni, a hajammal hülyéskedni, stb.:)

csak egy napig mennétek ki úgy, hogy az emberek egyfolytában bámulnak, és meglátnátok, ez mégse akkora buli:))

2014. aug. 10. 16:04
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Én férfi vagyok és örülök ha megbámulnak a nők a strandon is ezért veszek fel fecskét....:)
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, az a vicces, hogy az összes nő azzal jön, hogy őt megbámulják. Azért nem mindenki jó nő ám, szerintem egyesek már csak beképzelik, hogy egy pillantást vetnek rá, és nekik az már egyből bámulás...:D
 18/20 anonim ***** válasza:
Most nem a standról van szó, hanem arról, hogy ahányszor kilépsz az utcára, mindig bámulnak a nők. Hidd el, egy idő múlva nem örülnél neki.
2014. aug. 10. 16:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Legyél jól kigyúrt és teli pénzzel, akkor szinte, bárhol ismerkedhetsz.
2014. aug. 10. 16:17
 20/20 anonim ***** válasza:
gondolom, azok pontozták le a válaszokat, akiknek nincsenek lepontozva a válaszaik... remélem ezt a kommentemet is lepontozzátok pfffff
2014. aug. 10. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!