Lányok ti szeretitek ha valaki leszólít titeket az utcán?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 15:39
1/20 anonim válasza:
Dehogy szeretik, utálják legtöbben, ha a pasik hozzájuk mertnek szólni. Főleg az utcán, az milyen már!
2/20 anonim válasza:
nem, és kifejezetten utálnám és gyorsan elmennék ki tudja lehet valami perverz pszichopata stb.. és kinézett magának biztos nem állnék így szóba senkivel
3/20 anonim válasza:
Ha bejön nekik a pasi, akkor igen, ha meg nem, akkor fel vannak háborodva, hogy hogy képzeli.
4/20 anonim válasza:
ha valaki, akkor nem bizti, de ha egy pár helyes srác, akkor tuti csatlakoznék hozzájuk, nem azért, hogy szex legyen, meg minen, hanem bírom az ilyen srác bandákat, el lehet hülyülni velük, meghívnak piára, lógunk egyet, aztán valamelyik rám hajt.
5/20 anonim válasza:
2. első voltam. erről beszéltem. azok a perverz pszichopata pasik, hogy mennének elmegyógyintézetbe mind, mit? Hogy szóba mernek állni a nőkkel!
6/20 anonim válasza:
nem, az utca nem ismerkedésre való
7/20 anonim válasza:
"meghívnak piára" --ja persze, ezért leszólíthatnak, mi? No komment...:D
8/20 anonim válasza:
nem, nem szeretem, de csinálják...illedelmesen tovább szoktam menni, az állandó veszett bámulás ellen meg zenét hallgatok és napszemit teszek fel.
9/20 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdés: Az utca nem ismerkedésre való,de emelett állandóan le van oltva az aki neten ismerkedik :D
Akkor mégis hol? ;)
2014. aug. 10. 15:52
10/20 anonim válasza:
Ki oltott le, mert neten ismerkedsz? Az manapság már teljesen elfogadott, DE a társkeresőn. Nem pl. itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!