Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegnap koncerten láttam egy...

>_< kérdése:

Tegnap koncerten láttam egy lányt, pár ismerősöm azt mondta hogy ismeri őt, megkérdeztem a nevét. Hogyan szólítsam meg másnap?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam őt és nagyon tetszett, bíztattak is hogy menjek oda de nem mertem. Megkérdeztem a nevét egy havertól és úgy döntöttem írok neki, de hogyan kezdjem? Próbáltam írni ilyen mondatokat, de nem tudom ezek mennyire jók. Eleve az nem gáz hogy így másnap ráírok? Máskor simán ráírnék valakire de amikor egy lány tetszik, áá, akkor nem merek. Egyáltalán nem is ismerem, de már előre félek hogy beégek előtte.

Szóval kb. ez így milyen? Esetleg bármilyen tanács?

-Szia, milyen volt a koncert?

-Jól érezted magad?

-Neked hogy tetszett XY banda? Ismerted a számaikat?

-Olyan furcsa volt így hogy akikkel én voltam mind ismertek téged, csak én nem. Gondoltam kicsit beszélgethetnénk.

2014. aug. 10. 02:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondhatod azt Neki, hogy beszéljen magáról egy kicsit, mondjon valamit a napjáról, mivel telt, mit csinált, milyennek érezte.

Egyébként én is ugyanígy vagyok, mindig nekem kell felhoznom a témákat és már nincsen nagyon ötletem.

Ha gondolod, akkor majd privátban megbeszélhetjük és megoszthatjuk egymás történetét :)

2014. aug. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!