Mennyire hátrány, ha egy fiú egyáltalán nem tud, és nem is akar táncolni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 12:19
11/15 A kérdező kommentje:
Én viszont nem is szeretek. Érzek vágyat a mozgásra, de nem tánc formájában. Nem tudom magam átadni ennek, nincs hozzá érzékem.
2014. aug. 9. 12:33
12/15 anonim válasza:
azért nem táncolsz mert nemtudsz és félsz, hogy ez rólad egy negatív véleményt alkotna. Én sem tudok táncolni de egykis alapozás után enyhén szólva letojom mindenki véleményét. Haverral még pogózunk is közben mégha nem is a műfajhoz tartozó zene megy és megfejeljük egymást. tényleg csak az a lényeg, h jólérezd magad. Nemkell tartani attól, h nemtetszik az emberek többségének. 1 hét és elfelejtik az arcod. Vagyis remélem az enyémet elfelejtették :D
13/15 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom azzal, hogy ez igy van, de nem érzek késztetést arra, hogy ezt megváltoztassam.
2014. aug. 9. 12:37
14/15 anonim válasza:
Nekem volt mar europabajnok hiphopos baratnom. En pedig nem szeretek tancolni-mert nem tudok. Semmi gondot nem jelentett soha ez. Amugy tanfolyamon enis voltam. Latin tancokat keringoket tudom.
15/15 anonim válasza:
Nálam nem hátrány, mert én nem járok bulikba, otthon meg nem fogom neki azt mondani, hogy táncikáljunk már :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!