Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párválasztásnál hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párválasztásnál hátrány a tájszólás? Vagy ez lehet vonzó is akár?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A lányok néha szokták a tájszólásra mondani hogy "aranyos" szóval igen lehet vonzó is.
2013. júl. 13. 23:29
 2/14 anonim ***** válasza:
2013. júl. 13. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
hát ha nálad a tájszólás valóban azt jelenti amit jelent akkor nem hátrány.. viszont nem tudom hogy lenne vonzó.. :O
2013. júl. 13. 23:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Én vajdasági magyar vagyok, Magyarországon sokan megjegyzik, hogy milyen érdekesen-de szépen beszélek.

Volt egy erdélyi barátnőm, imádtam ahogy beszél, szinte abba estem bele.:)

2013. júl. 13. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
egyáltalán nem vonzó
2013. júl. 13. 23:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Kiejtésre vagy szóhasználatra gondolsz? Mert ha jön helyett gyün, ma helyett mámma, akkor lehet, hogy valakinek nem fog tetszeni. Ha beszéled az irodalmi nyelvet, akkor érdemes azt használni, amennyire lehetséges. Ha csak kiejtésről van szó, mert pl. külföldi magyar vagy, akkor ne aggódj.
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha helyesen beszél, csak ízesen, az lehet vonzó.
 8/14 anonim ***** válasza:
94%

van olyan, hogy vonzó, de lehet zavaró is

attól függ milyen tájszólás

2013. júl. 13. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Én 3 idegennyelvet beszélek, és mindhármat akcentussal. Eddig csak dícséretet kaptam miatta.

Na jó, egyszer kiröhögtek, mert kajálás közben szerettem volna kiejteni a holland "g" hangot, aminek az lett a vége, hogy 5 percen át köhögtem. Szegény lány már könnyezett a röhögéstől, úgyhogy végülis jól sikerült!

Ha sokat jársz külföldön (mint én, M.O-n nem is igazán ismerkedek), akkor mindenképp hasznos. Viszont ha a saját anyanyelved beszéled tájszólással, az lehet probléma, lány függő.

2013. júl. 13. 23:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

akár merre mész mindenki másként beszél, minden tájnak, tájegységnek van ,ez nem lehet gond, amúgy egy pestit is egyből meg lehet ismerni, írásban itt senki nem tudja, mert rendesen írjuk, de másként mondjuk

amúgy ez nem lehet zavaró tényező N

2013. júl. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!