Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztásnál hátrány a tájszólás? Vagy ez lehet vonzó is akár?
Én vajdasági magyar vagyok, Magyarországon sokan megjegyzik, hogy milyen érdekesen-de szépen beszélek.
Volt egy erdélyi barátnőm, imádtam ahogy beszél, szinte abba estem bele.:)
van olyan, hogy vonzó, de lehet zavaró is
attól függ milyen tájszólás
Változó. Én 3 idegennyelvet beszélek, és mindhármat akcentussal. Eddig csak dícséretet kaptam miatta.
Na jó, egyszer kiröhögtek, mert kajálás közben szerettem volna kiejteni a holland "g" hangot, aminek az lett a vége, hogy 5 percen át köhögtem. Szegény lány már könnyezett a röhögéstől, úgyhogy végülis jól sikerült!
Ha sokat jársz külföldön (mint én, M.O-n nem is igazán ismerkedek), akkor mindenképp hasznos. Viszont ha a saját anyanyelved beszéled tájszólással, az lehet probléma, lány függő.
akár merre mész mindenki másként beszél, minden tájnak, tájegységnek van ,ez nem lehet gond, amúgy egy pestit is egyből meg lehet ismerni, írásban itt senki nem tudja, mert rendesen írjuk, de másként mondjuk
amúgy ez nem lehet zavaró tényező N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!